Micado Sport RB er en citybike med sportslige egenskaber. Designet er diskret og tidsløst. De 7 Shimano Nexus gear har en god spredning så der er gear til ethvert behov. De 32 mm brede kevlar dæk giver en god balance mellem k…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Micado Sport RB er en citybike med sportslige egenskaber. Designet er diskret og tidsløst. De 7 Shimano Nexus gear har en god spredning så der er gear til ethvert behov. De 32 mm brede kevlar dæk giver en god balance mellem komfort og hurtighed.

Anvendelse
Sport RB er for dig som ønsker en praktisk citybike, men med et mere sportsligt udseende og hurtigere køreegenskaber. De to rullebremser er særdeles effektive og let doserbare. Cyklen er forberedt til eftermontering af støtteben, lås og bagagebærer.

Specifikationer

  • Farve: Matgrå med diskret grå og hvid grafik
  • Gear: 7 Shimano Nexus med drejegreb
  • Bremser: Shimano Nexus rullebremser for og bag
  • Kevlar dæk
  • Ergo håndtag

Sikkerhed og kvalitet
Når du anskaffer dig en Micado cykel, er du sikker på at få en funktionel cykel, hvor driftsikkerhed og flot design går op i en højere enhed. Micado tilbyder også en næsten vedligeholdelsesfri cykel, med et rustfrit aluminiumsstel og bolte. Ydermere har dækkene et punkterbeskyttende kevlar indlæg.

Klargøring
Cyklen levers 85% samlet i en papkasse. Inden cyklen kan tages i brug skal der monteres forskærm, forbremsekabel, forhjul, pedaler, styr og sadel. Derudover skal gearene kontrolleres, dækkene pumpes og kæden skal have en smule olie. Endeligt bør alle bolte efterspændes. 

Vedligeholdelse
Cyklen kræver ikke meget vedligeholdelse, men for størst køreglæde, bør dæktrykket kontrolleres på månedsbasis og kæden skal holdes velsmurt. Cyklen bør efterspændes efter ca. 2 måneders brug - herefter anbefaler vi service 1-2 gange årligt afhængig af brug.

Ingen anmeldelser af dette produkt.