Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Micado Sport Disc er Micados letteste citybike. Det lette aluminiumsstel har en sportslig geometri, der gør cyklen komfortabel men med hurtige styreegenskaber. Cyklen har 8 udvendige Shimano gear og mekaniske skivebrem…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Micado Sport Disc er Micados letteste citybike. Det lette aluminiumsstel har en sportslig geometri, der gør cyklen komfortabel men med hurtige styreegenskaber. Cyklen har 8 udvendige Shimano gear og mekaniske skivebremser fra Tektro. Kevlar dækkene har en bredde på 32mm, hvilket giver en god balance mellem komfort og lav rullemodstand.

Anvendelse
Sport Disc er for dig, som ønsker en hurtig citybike. At cyklen er udstyret med udvendige gear, gør den lettere at træde end en tilsvarende cykel med indvendige gear. Micado Sport Disc kan naturligvis monteres op med forskelligt praktisk ekstra udstyr, som f.eks. lås, støtteben og bagagebærer.

Specifikationer

  • Farve: Matgrå med diskret grå og turkis grafik
  • Stel: Hydro formet aluminium
  • Gear: 8 Shimano Altus med trigger skifte
  • Bremser: Tektro mekaniske skivebremser
  • Kevlar dæk
  • Ergo håndtag

Sikkerhed og kvalitet
På en Micado Sport Disc får du køreglæde for alle pengene. De mekaniske skivebremser er effektive og ikke så sarte over for vind og vejr som hydrauliske skivebremser kan være. Cyklen er designet som en hverdagscykel hvilket bl.a. betyder at de anvendte dele kræver et minimum af vedligehold.

Klargøring
Cyklen levers 85% samlet i en papkasse. Inden cyklen kan tages i brug skal der monteres forskærm, forhjul, pedaler, styr og sadel. Endelig skal bremse og gear kontrolleres og evt. justeres, dækkene pumpes og kæden skal have en smule olie. Alle bolte bør efterspændes. 

Vedligeholdelse
Cyklen kræver ikke meget vedligeholdelse, men for størst køreglæde, bør dæktrykket kontrolleres på månedsbasis og kæden skal holdes velsmurt. Cyklen bør efterspændes efter ca. 2 måneders brug - herefter anbefaler vi service 1-2 gange årligt afhængig af brug.

Ingen anmeldelser af dette produkt.