Micados shopping cykel har en lettere og mere sportslig kørestil end traditionelle shopping cykler. Micado Shopping har 7 indvendige Shimano Nexus gear, fodbremse, let doserbar rullebremse på forhjulet. Det lette…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Micados shopping cykel har en lettere og mere sportslig kørestil end traditionelle shopping cykler. Micado Shopping har 7 indvendige Shimano Nexus gear, fodbremse, let doserbar rullebremse på forhjulet. Det lette aluminiumsstil er designet således, at man har en behagelige position på cyklen. Det ergonomisk designede styr har i kombination med den justerbare frempind mange indstillingsmuligheder.

Anvendelse
Micado Shopping er en cykel til daglig brug. Den har en behagelig opret siddende kørestilling, som er kendt fra mere klassiske shopping cykler, men har letheden fra en citybike. Cyklen er udstyret med komponenter der sikrer, at det daglige vedligehold kan holdes på et minimum.

Specifikationer

  • Farve: Matsort med diskret grå og gul grafik
  • Gear: 7 Shimano Nexus med drejegreb
  • Bremser: Fodbremse og Nexus rullebremse foran
  • Kevlar dæk
  • Fastmonteret batterilygter
  • Der medfølger ikke lås

Sikkerhed og kvalitet
Shopping er designet i et tidsløst design og er lavet med fokus på funktionalitet, driftsikkerhed og et minimum af vedligehold for cykelisten. Alle komponenter på Micado Shopping kommer fra anerkendte producenter. Der er monteret batterilygter og lovpligtige reflekser. 

Klargøring
Cyklen levers 85% samlet i en papkasse. Inden cyklen kan tages i brug skal der monteres, forskærm, forbremsekabel, forhjul, pedaler, styr og sadel. Derudover skal gearene kontrolleres, dækkene pumpes og kæden skal have en smule olie. Endelig bør alle bolte efterspændes. 

Vedligeholdelse
Cyklen kræver ikke meget vedligeholdelse, men for størst køreglæde bør dæktrykket kontrolleres på månedsbasis og kæde skal holdes velsmurt. Cyklen bør efterspændes efter ca. 2 måneders brug - her efter anbefaler vi service 1-2 gange årligt afhængig af brug.

15-12-2017
Jeg er meget glad for min cykle 👍🤗