Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Micado City 7 er indbegrebet af en klassisk citybike. Den er driftsikker, har et tidløst design og er praktisk udstyret med stort set vedligeholdelsesfrie komponenter. Denne Micado har 7 Shimano Nexus gear, fodbremse o…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Micado City 7 er indbegrebet af en klassisk citybike. Den er driftsikker, har et tidløst design og er praktisk udstyret med stort set vedligeholdelsesfrie komponenter. Denne Micado har 7 Shimano Nexus gear, fodbremse og en indvendig Shimano Nexus rullebremse på forhjulet.

Anvendelse
Med sine praktiske egenskaber er Micado City 7 et oplagt valg som hverdagscykel. Der er fastmonteret batterilygter, som er din sikkerhed for altid at have lygterne med. Cyklen er designet med en komfortabel geometri der gør cykelturen til en behagelig oplevelse.

Specifikationer

  • Farve: Matsort med diskret lilla grafik
  • Gear: 7 Shimano Nexus med drejegreb
  • Bremser: Fodbremse og Nexus rullebremse foran
  • Kevlar dæk
  • Fastmonteret batterilygter
  • Der medfølger ikke lås

Sikkerhed og kvalitet
Micado cykler er designet med fokus på funktionalitet, driftsikkerhed og et minimum af vedligehold for cykelisten. Stellet er lavet i aluminium og boltene er for så vidt muligt rustfrie, hvor der er enkelte steder, hvor brudstyrke er vægtet højere end rustfrihed. Dækkene har et punkterbeskyttende kevlar indlæg.

Klargøring
Cyklen levers 85% samlet i en papkasse. Inden cyklen kan tages i brug skal der monteres forskærm, forbremsekabel, forhjul, pedaler, styr og sadel. Derudover skal gearene kontrolleres, dækkene pumpes og kæden skal have en smule olie. Endeligt bør alle bolte efterspændes. 

Vedligeholdelse
Cyklen kræver ikke meget vedligeholdelse, men for størst køreglæde, bør dæktrykket kontrolleres på månedsbasis og kæden skal holdes velsmurt. Cyklen bør efterspændes efter ca. 2 måneders brug - herefter anbefaler vi service 1-2 gange årligt afhængig af brug. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.