Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Kross Evado 1.0 er en citybike, der egner sig bedst til dig der ikke har cyklen som det primære transportmiddel, men gerne vil have en god cykel til weekendudflugten og de kortere daglige ture. Evado 1.0 har en sportsli…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Kross Evado 1.0 er en citybike, der egner sig bedst til dig der ikke har cyklen som det primære transportmiddel, men gerne vil have en god cykel til weekendudflugten og de kortere daglige ture. Evado 1.0 har en sportslig kørestil, hvor den affjedrede forgaffel og de brede let knoprede dæk, er med til at give en behagelig komfort.

Anvendelse
Kross Evado 1.0 hører bedst hjemme på grusveje og asfalt. Monteres cyklen med skærme, bagagebærer, støtteben og lås er den god til korte daglige ture i bytrafik. Skal cyklen bruges som turcykel, kan den med fordel monteres med mindre og lettere udstyr. 

Specifikationer

  • Farve: Sort/turkis
  • Vægt: 13,5 kg
  • Gear: 21 Shimano Tourney
  • Forgaffel: Suntour M3010, med 50 mm. vandring
  • Pedaler: Alu, med stål kant
  • Dæk: 700x40c
  • Aluminium performance stel

Klargøring
Denne Kross citybike leveres 85% samlet i en papkasse. Det eneste du selv skal montere er sadel, sadelpind, forhjul, pedaler og styr. Bremser og gear justeres, kæden smøres og dækkene pumpes. Det er altid en god ide at efterspænde bolte og møtrikker. Du bør smøre gevind samt sadelpind med fedt, så du undgår at de sætter sig fast. Vi gør opmærksom på, at der ikke medfølger værktøj til at samle cyklen med.

Sikkerhed og kvalitet
Kross Evado 1.0 er bygget op omkring det stive performance aluminiumsstel, som er let og stift hvilket gør cyklen hurtig og retningsstabil. Komponenterne på cyklen er fra anerkendte producenter, men af billig kvalitet, det betyder at det er gode funktionelle dele, der fungere godt under let til moderat belastning.

Vedligeholdelse
Kæden smøres og dæktrykket kontrolleres efter behov. Det er altid en god ide med et serviceeftersyn indenfor de første 300 km. med fokus på egerne og efterspænding af andre dele. Ydermere er det en rigtig god idé at smøre kæde og geardele jævnligt, således opnår du en længere levetid på cyklens dele.

Ingen anmeldelser af dette produkt.