Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et smart lille værktøj fra RockShox, som du kan bruge til at opnå en præcis montering af støvringen i forgaflen på din cykel. Værktøjet findes i flere forske…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et smart lille værktøj fra RockShox, som du kan bruge til at opnå en præcis montering af støvringen i forgaflen på din cykel. Værktøjet findes i flere forskellige størrelser, så vær sikker på, at du vælger den rette til din forgaffel.

Anvendelse
Støvringen sættes nemt ned over installationsværktøjet, hvorefter støvringen trykkes ned i forgaflen. Det er bedst at bruge en gummihammer til installeringen, da det blot kræver en let bankning at få støvringen til at sidde korrekt. Det skal bemærkes, at et værktøj med en diameter på ø36, også kan benyttes til forgafler med en diameter på ø35.

Specifikationer

  • Farve: Creme
  • Materiale: Hærdet plast

Kvalitetsniveau
RockShox er kendt for deres høje kvalitet, når det kommer til tilbehør til cykler. Produkterne bliver brugt af amatører og professionelle verden over, hvor produkterne er med til at optimere præstationer, samt gøre cykelturen nemmere. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra RockShox.

Ingen anmeldelser af dette produkt.