Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne wire- og kabeltang fra PRO skal bruges til at afkorte gear- og bremsewire. PRO har fremstillet håndtagene med en sort gummibelægning. Tangen har en låsefjeder, som giver dig mulighed for at låse …
Læs mere
Vejl.: 289,00
DKK 239,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne wire- og kabeltang fra PRO skal bruges til at afkorte gear- og bremsewire. PRO har fremstillet håndtagene med en sort gummibelægning. Tangen har en låsefjeder, som giver dig mulighed for at låse håndtaget. PRO har fremstillet kabeltangen i stål, hvilket sikrer en lang og stærk holdbarhed.

Anvendelse
PROs wire- og kabeltang skal bruges til afkortning af yderkabler samt bremse- eller gearwire. Fordelen ved denne tang er, at det giver et rent og lige "cut". Dermed vil du undgå trevler. Gummibelægningen giver dig et sikkert greb om tangen, og låsefjederen gør det muligt at låse håndtaget.

 Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Hærdet rustfrit stålkæde
  • Dobbeltbelagt gummi håndtag for godt greb
  • Låsefjeder så håndtaget kan låses
  • Materiale i stål for lang og stærk holdbarhed

Kvalitet
PRO som ejes af japanske Shimano, producerer cykeltilbehør og værktøj til både "hjemme-mekanikeren" og den professionelle. PRO har fremstillet tangen i stål, hvilket sikrer en lang holdbarhed, og ikke mindst et utrolig stærkt værktøj. Håndtaget er blevet dobbeltbelagt med gummi, for at give dig et sikkert greb om værktøjet.

EAN: 8717009340038

Ingen anmeldelser af dette produkt.