Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Fra tid til anden skal din cykel efterses, repareres og vedligeholdes. Det bliver ikke noget problem i fremtiden. Denne bog fører dig på grundig og overskuelig måde igennem de fleste små og store …
Læs mere
Vejl.: 249,95
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Fra tid til anden skal din cykel efterses, repareres og vedligeholdes. Det bliver ikke noget problem i fremtiden. Denne bog fører dig på grundig og overskuelig måde igennem de fleste små og store reparationsdilemmaer. Du får hjælp til alt lige fra daglig vedligeholdelse til mere avancerede teknikker så som hjulopretning og justering af bremser eller gear på din racercykel eller mountainbike.
Bogen giver dig også et indblik i hvordan du samler din nye cykel, når din nye cykel skal samles fra grunden eller delvist, fordi den er leveret i en papkasse. Alt i bogen forklares på en overskuelig måde og er illustreret med masser af billeder og tegninger.
Cykelentusiasten Per Henrik Brask giver dig i bogen alle sine bedste fif og teknikker. I fremtiden skulle du derfor gerne komme til at sætte pris på selv at kunne reparere og vedligeholde din egen cykel.

Specifikationer

  • Indbinding: Indbundet
  • 192 sider
  • Forfatter: Per Henrik Brask
  • Nyt Nordisk Forlag - Arnold Busck
30-11-2015
Fin vare. Ankom fra den ene dag til anden