Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med dette torxnøglesæt fra Atredo kan du foretage justeringer og reparationer på din cykel med værktøj af høj kvalitet, uden at du behøver sprænge budgettet. Disse torxn&osl…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med dette torxnøglesæt fra Atredo kan du foretage justeringer og reparationer på din cykel med værktøj af høj kvalitet, uden at du behøver sprænge budgettet. Disse torxnøgler er udført i hærdet stål af industrikvalitet. Sættet inkluderer syv forskellæge størrelser af torx-nøgler, så du altid kan have den rette lige ved hånden.

Anvendelse
Når du justerer cykler i dag, opdager du hurtigt, at mange benytter torxskruer i forskellige størrelser. Det samme er tilfældet med meget af det ekstraudstyr du måtte få brug for at montere på din cykel. Derfor er det vigtigt for dig at have et sæt torx-skruer i alle gængse størrelser ved hånden, når du får brug for det. Med dette Atredo-sæt kan du efterskrue og montere diverse udstyr korrekt.

Specifikationer

  • Atredo torxnøglesæt
  • Størrelser på nøglerne: T10/T15/T20/T25/T27/T30/T40
  • Materiale: hærdet industri kvalitets stål

Kvalitetsniveau
Dette Artredo multitool er udviklet af en taiwansk producent der laver højkvalitets hi-end stål og aluminiums produkter. Firmaet er ANSI og DIN godkendt hvilket betyder at produkterne er underkastet en grundig og stringent kvalitetskontrol inden værktøjet forlader fabrikken.

Ingen anmeldelser af dette produkt.