Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Du får her en Atredo-kædeholder, der er med til at beskytte dit cykelstel under transport eller vask, når baghjulet ikke er monteret i cyklens baggaffel. Under transport i en cykelkuffert sørger k&ael…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Du får her en Atredo-kædeholder, der er med til at beskytte dit cykelstel under transport eller vask, når baghjulet ikke er monteret i cyklens baggaffel. Under transport i en cykelkuffert sørger kædeholderne for, at bagskifteren og kæden ikke filtres sammen eller ridser stellet. Det samme gør sig gældende, når du er i gang med en grundig rengøring af cyklen i værkstedsstativet eller når den er ophængt uden baghjul.

Anvendelse
Tager du dit baghjul af din racer, MTB eller turcykel med udvendige gear, kommer kæden til at ligge oven på bagstagen på stellet. Når kæden ligger her er den ikke alene svær at rengøre, du risikerer også, at den ridser stellet. Det samme gør sig gældende, når du pakker din cykel ned enten i en cykelkuffert eller vil putte den i bilens bagagerum uden baghjul. I begge tilfælde vil kæden både svine og ridse stellet. Dette kan du undgå med denne kædeholder.

Specifikationer

  • Materiale plast og quick release i aluminium
  • Vægt 
  • 9 mm aksel x 130 mm/135 mm
  • Med hurtigbespænding

Montering
Når du har taget baghjulet af, sættes kædeholderens bolts firkant del op i gaflen og spændes fast med hurtigbespændingen. Kæde lægges i rillen på plastdelen og du er klar til at køre kæden rundt. eller pakke cyklen ned.

Ingen anmeldelser af dette produkt.