Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Merino Fleece Sweatshirt fra Sensor, får du en yderst isolerende trøje. Merino ulden eliminerer de bakterier der forårsager dårlig lugt, derfor kommer denne trøje ikke til at lugte af…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Merino Fleece Sweatshirt fra Sensor, får du en yderst isolerende trøje. Merino ulden eliminerer de bakterier der forårsager dårlig lugt, derfor kommer denne trøje ikke til at lugte af sved. Med denne sweatshirt er du sikret en yderst komfortabel træning, da trøjen regulerer din kropstemperatur. Trøjen er designet med en lynlås i halv længde samt krave.

Anvendelse
Denne Merino Fleece Sweatshirt til mænd egner sig bedst som mellemlag når du motionerer. Trøjen er yderst anvendelig når det er koldt udenfor, da ulden sørger for at holde sig varm. Du kan med fordel anvende denne sweatshirt som en før og efter træning trøje, når dit sportstøj er blevet vådt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 56% Merino uld 38% polypropylen 6% polyamid
  • Isolerende
  • Termoregulering
  • Forhindrer svedlugt
  • Lynlås i halv længde
  • Krave

Kvalitetsniveau
Med denne sweatshirt fra Sensor, får du en bluse hvor den ydre del er fremstillet i Merino uld, hvilket er kvalitets uld fra New Zealand. Den indre del er lavet af fleece. Denne kombination sørger for at du holder den samme temperatur under hele din træning. Denne behagelige sweatshirt er fremstillet i en rigtig god kvalitet, og du vil ikke undvære denne i din vinter garderobe.

Vedligeholdelse
Når du vasker dine uldprodukter bør du altid vaske med uldvaskemiddel for at opretholde uldens egenskaber og levetid. Vi anbefaler at man vasker i hånden eller på uldprogram, men du kan også sagtens vaske dem på almindeligt program ved 30 grader, når blot de vaskes med uldvaskemiddel. Uld kan ikke tørretumbles.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Bryst Talje
S 86-89 cm. 74-79 cm.
M 90-97 cm. 80-85 cm.
L 98-105 cm. 86-90 cm.
XL 106-121 cm. 91-102 cm.
XXL 122-130 cm. 103-109 cm.
01-02-2017
Dejlig varm trøje til de kolde cykelture, men jeg mangler lommer.