Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne smarte, hvide cykeltrøje fra Assos benytter sig af de meste aerodynamiske og ventilerende specifikationer, de har benyttet til dato. Cykeltrøjen er lavet i et aerodynamisk aeroFit, der nærmest f&osla…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne smarte, hvide cykeltrøje fra Assos benytter sig af de meste aerodynamiske og ventilerende specifikationer, de har benyttet til dato. Cykeltrøjen er lavet i et aerodynamisk aeroFit, der nærmest føles sprayet på huden. Materialet i cykeltrøjen har grobund i miniCheck Tex, hvilket skaber en enorm åndbarhed, hvor det sved- og fugttransporterende stof samtidig afgiver en meget lav vægt. Stoffets design er på alle måder blevet tilpasset cykelrytterens form, og de behov kroppen måtte have under en cykeltur. Stabillizer sørger for en øget ventilerende effekt på ryggen, mens den samtidig også lader stoffet "strække" sig. Komforten ses også her ved, at lommer og ærmer er blevet beklædt med "Push Pull" tekstil, der beskytter cykelrytteren mod solens stråler, og samtidig giver strækbare og hurtigttørrende muligheder. Trøjen er desuden formet således, at den giver den aerodynamik på din cykel, så cykeltrøjen ikke kommer til at genere din kørsel, herunder en elastisk letvægtshæm, der giver en friktionsløs effekt under kørsel.

Anvendelse
Equipe RS Aero SS fra Assos giver cykelrytteren mulighed for, at kunne præstere på det absolut højeste niveau. Cykeltrøjen er meget alsidig i sine størrelser, og kan tilpasse sig lige præcis din størrelse, med sine strækbare elementer. Trøjen kan anvendes til mange forskellige formål på cyklen, hvor den vil optimere aerodynamik og ventilation.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Materiale: 60% polyester, 27% polyamid og 13% elastan
  • Solbeskyttelse: 50+
  • 3 baglommer
  • aeroFit
  • Triple Ramp lommer
  • miniChck Tex
  • Push Pull imprægnering
  • Elastisk hæm

Kvalitetsniveau
Assos er et godt symbol på den højeste kvalitet indenfor cykeltøj, hvilket ses på deres store fokus på komfort og funktionalitet, så brugeren kan opnå og bibeholde et højt præstationsniveau. Dette har bragt dem ind på toppen af det internationale marked, hvor amatører og professionelle benytter sig af deres produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter Assos.

Vedligeholdelse
Denne cykeltrøje vedligeholdes bedst ved, at man maskinvasker den ved 30 grader i maskinvask, hvor benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor både unikke specifikationer og lang levetid bibeholdes. Vi anbefaler derimod ikke, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.