Sweet Protection indhylder din krop med både varme og åndbarhed ved beklædning af denne langærmede cykeltrøje. Cykeltrøjen er lavet med brug af superfint merino uld, der kan bringe brugeren tættere på varmen med en samtidig v…
Læs mere
Sweet Protection DAME størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Sweet Protection indhylder din krop med både varme og åndbarhed ved beklædning af denne langærmede cykeltrøje. Cykeltrøjen er lavet med brug af superfint merino uld, der kan bringe brugeren tættere på varmen med en samtidig ventilering og sved- og fugttransporterende effekt. Derved kan du som cykelrytter være yderst optimal og behagelig i kroppen hele vejen igennem. Dette bliver støttet op af en yderside i polyamid således, at cykeltrøjen også kan være slidstærk og holdbar nok til at give den gas i naturens strabadser på cykelruten. Den langærmede cykeltrøje er desuden lavet med en god pasform, der lader dig være fleksibel ved et højt aktivitetsniveau.

Anvendelse
Hunter Merino Jersey W fra Sweet Protection holder et stramt niveau med denne cykeltrøje, der kan lade kroppen være fokuseret på selve præstationen. Cykeltrøjen kan benyttes i flere forskellige sammenhænge, hvor den specielt vil give en naturlig varme på de lidt koldere dage. Cykeltrøjen er desuden lavet med en optimal og strækbar pasform, der kan være kompatibel med de fleste kropstyper.

Specifikationer

  • Materiale: 87% merino uld / 13% polyamid
  • Superfint merino uld, 17.5 mikrometer
  • Elastisk stof ved ærmer og hofte
  • Åndbar
  • Sved- og fugttransporterende
  • Hurtigttørrende
  • Vægt: 130 gram

Kvalitetsniveau
Sweet Protection har markedsført sig om et kvalitetsstemt mærke i mange år, hvor deres værdier om frihed igennem produkterne virkeligt skinner igennem. Dette har de gjort ved, at produkterne emmer af komfort og funktionalitet, hvor man har benyttet sig af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem et niveau, der er højt nok til amatører og professionelle. Herved har de fået en dominerende plads på det internationale marked, hvor brugeren kan føle sig i centrum for designet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, der giver frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Det kan kun anbefales, at man nænsomt vasker denne cykeltrøje i maskinvask, hvor man gør brug af sportsvaskemiddel eller uldvaskemiddel. Dette vil give den bedste behandling af stoffets specifikationer og en lang levetid. Dog kan det ikke anbefales, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Tilgængelige varianter

S, M, L


Vejledende størrelsesguide Sweet Protection

(cm)
Størrelse XS S M L
1. Højde 153 - 164 159 - 168 165 - 174 170 - 180
2. Bryst 78 - 85 85 - 90 90 - 95 95 - 99
3. Talje 64 - 69 69 - 75 75 - 80 80 - 84
4. Hofte 90 - 95 95 - 100 100 - 105 105 - 109
5. Indersøm 74 - 77 77 - 79 79 - 81 81 - 84


Ingen anmeldelser af dette produkt.