Denne strømlinede cykeltrøje fra Mavic, er produceret i et flot design. Sequence Jersey trøjen er designet til at supporte dig i alle tænkelige situationer på cyklen. Nøglekaraktererne …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Denne strømlinede cykeltrøje fra Mavic, er produceret i et flot design. Sequence Jersey trøjen er designet til at supporte dig i alle tænkelige situationer på cyklen. Nøglekaraktererne ved denne cykeltrøje er dens evne til at kontrollere fugtigheden og dens åndbarhed, som tilsammen gør den ideel til træning eller løb i varme omgivelser. 

Anvendelse
Sequence cykeltrøjen er designet til kørsel i omgivelser, hvor kontrol af fugtighed og åndbarhed er de nøglefunktioner, der behøves. Ride Wick ST-materialet er et yderst strækbart materiale, som sikrer dig god komfort, og Air Mesh-indsatserne på ryggen sikrer dig god åndbarhed og nedkøling. Trøjen har ergonomisk korrekt placerede baglommer, samt en lomme i midten med lynlåslukning til dine værdigenstande. 

Specifikationer

  • Farve: Mørkegrøn
  • Pasform: Pro Fit
  • Ride Wick ST
  • Air Mesh
  • Staydown puller
  • 3 lommer + 1 med lynlås
  • Reflekshighlights
  • Materiale: 100% polyester

Kvalitetsniveau
Mavic er en erfaren producent, der leverer kvalitetsprodukter, om du vælger den billige eller den dyre model af deres sortiment. Mavic's produktionsmetode er der derfor heller ikke gjort forskel på, om det er en dyr eller billig vare de producerer. 

Vedligeholdelse
Cykeltrøjen anbefaler vi, at du maskinvasker ved 30 grader og med vasketøj i samme farve.

Mavic størrelsesguide
Størrelserne vi angiver er international standard, tøjet er mærket med denne standard samt den japanske (M=L) og den Amerikanske (L=M). Se venligst nedenstående skema for at finde din størrelse.

Størrelse Bryst Talje
X-small 79-82 61-64
Small 83-87 65-69
Medium 88-93 70-75
Large 94-99 76-81
X-Large 100-105 82-87
Ingen anmeldelser af dette produkt.