Sequence Graphic Jersey cykeltrøjen med korte ærmer fra Mavic har et utrolig flot design, som er produceret specifikt til kvinder. Den er tiltænkt kørsel i sommersæsonen, og er lavet at materia…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Sequence Graphic Jersey cykeltrøjen med korte ærmer fra Mavic har et utrolig flot design, som er produceret specifikt til kvinder. Den er tiltænkt kørsel i sommersæsonen, og er lavet at materialer, som hurtigt optager sveden, så du ikke føler dig fugtig på kroppen. Lynlåsen går til lige under brystet på jerseyen, så du undgår, at den buler i lynlåsen, når du sidder foroverbøjet ind over cyklen.

Anvendelse
Dette er en super strømlinet cykeltrøje, der har en ergonomisk udformet krave, og silikoneelastik i kanten, så cykeltrøjen ikke kryber op under kørsel. Bagpå er trøjen udstyret med tre lommer plus en lomme med lynlåslukning til dine værdigenstande. Materialet Ride Wick ST, som cykeltrøjen er lavet af, er et yderst elastisk materiale, som også er et super svedtransportabelt materiale. 

Specifikationer

  • Farve: Bordeaux
  • Ride Wick ST
  • 1/3 lynlås
  • Staydown puller
  • 3 lommer + 1 med lynlås
  • Reflekshighlights
  • Materialer: 100% polyester

Kvalitetsniveau
Mavic er en erfaren producent, der leverer kvalitetsprodukter, om du vælger den billige eller den dyre model af deres sortiment. Mavic's produktionsmetode er der derfor heller ikke gjort forskel på, om det er en dyr eller billig vare de producerer. 

Vedligeholdelse
Cykeltrøjen anbefaler vi, at du maskinvasker ved 30 grader og med vasketøj i samme farve.

Mavic størrelsesguide
Størrelserne vi angiver er international standard, tøjet er mærket med denne standard samt den japanske (M=L) og den Amerikanske (L=M). Se venligst nedenstående skema for at finde din størrelse.

Størrelse Bryst Talje
X-small 79-82 61-64
Small 83-87 65-69
Medium 88-93 70-75
Large 94-99 76-81
X-Large 100-105 82-87
Ingen anmeldelser af dette produkt.