Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne cykeltrøje med korte ærmer fra Mavic er lavet i et utrolig tiltalende design, og er specifikt produceret til kvinder. Den er sommersæsonens must-have-jersey, og er lavet af materialer, som er udviklet…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne cykeltrøje med korte ærmer fra Mavic er lavet i et utrolig tiltalende design, og er specifikt produceret til kvinder. Den er sommersæsonens must-have-jersey, og er lavet af materialer, som er udviklet til hurtigt at optage sveden. Sequence Graphic Jersey trøjens lynlås stopper lige under brystet, og derved undgår du, at den buler i lynlåsen på maven, når du sidder foroverbøjet på cyklen.

Anvendelse
Sequence cykeltrøjen er en super strømlinet jersey. Den har en ergonomisk udformet krave, og silikoneelastikken i kanten gør, at cykeltrøjen ikke kryber op under kørsel. Jerseyen er ydermere udstyret med tre baglommer plus en lomme med lynlåslukning til eksempelvis værdigenstande. Ride Wick ST-materialet, som cykeltrøjen er lavet af, er et yderst elastisk materiale, som også er et super svedtransporterende materiale. 

Specifikationer

  • Farve: Mørkegrøn
  • Ride Wick ST
  • 1/3 lynlås
  • Staydown puller
  • 3 lommer + 1 med lynlås
  • Reflekshighlights
  • Materialer: 100% polyester

Kvalitetsniveau
Mavic er en erfaren producent, der leverer kvalitetsprodukter, om du vælger den billige eller den dyre model af deres sortiment. Mavic's produktionsmetode er der derfor heller ikke gjort forskel på, om det er en dyr eller billig vare de producerer. 

Vedligeholdelse
Cykeltrøjen anbefaler vi, at du maskinvasker ved 30 grader og med vasketøj i samme farve.

Mavic størrelsesguide
Størrelserne vi angiver er international standard, tøjet er mærket med denne standard samt den japanske (M=L) og den Amerikanske (L=M). Se venligst nedenstående skema for at finde din størrelse.

Størrelse Bryst Talje
X-small 79-82 61-64
Small 83-87 65-69
Medium 88-93 70-75
Large 94-99 76-81
X-Large 100-105 82-87
Ingen anmeldelser af dette produkt.