Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Assos XC Shot Sleeve Jersey er navnet på denne smarte cykeltrøje til kvinder. Cykeltrøjen er perfekt til mountainbike i sommerhalvåret eller først på efteråret. Cykeltrø…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Assos XC Shot Sleeve Jersey er navnet på denne smarte cykeltrøje til kvinder. Cykeltrøjen er perfekt til mountainbike i sommerhalvåret eller først på efteråret. Cykeltrøjen er lavet i et åndbart materiale, der tillader at lade din hud ånde, alt imens du yder dit bedste. Ydermere har trøjen UV 35 beskyttelse samt tre baglommer til opbevaring af småting. 

Anvendelse
Cykeltrøjen til kvinder er perfekt till mountainbike i sommerhalvåret eller ført på efteråret. Trøjen giver en god beskyttelse mod solens skarpe stråler. 

Specifikationer

  • Farve: Lilla
  • Materiale: 74% polyester, 20% polyamid, 6% elastan
  • Åndbar
  • UV 35 beskyttelse
  • 3 baglommer

Kvalitetsniveau
Denne cykeltrøje fra Assos lever fuldt ud op til den høje kvalitet kunderne kender og elsker firmaet for. Trøjen er ultra let og lavet i et svedtransporterende materiale, der holder sved og fugt væk fra kroppen og leder det ud i trøjens yderste lag, hvorfra det hurtigt fordamper. Så du bliver holdt tør.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne cykeltrøje ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et sportsvaskemiddel til vasken, da det forlænger din trøjes levetid og samtidig bekæmper og forebygger svedlugt.

Vejledende størrelsesguide

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Ingen anmeldelser af dette produkt.