Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Til sommerens varme cykelture har du brug for en let og luftig cykeltrøje som denne lækre nye Trail SS Jersey fra Assos. Damecykeltrøjen er lavet i et nyt trailFit-snit, der giver dig en glimrende bev&aeli…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Til sommerens varme cykelture har du brug for en let og luftig cykeltrøje som denne lækre nye Trail SS Jersey fra Assos. Damecykeltrøjen er lavet i et nyt trailFit-snit, der giver dig en glimrende bevægelsesfrihed, høj komfort og et let og behageligt design. Selv efter flere timers kørsel i sommerheden, vil denne cykeltrøje være behagelig at have på.

Anvendelse
Du kan bruge denne lækre Assos Trail SS dametrøje når du cykler på årets varmeste dage. Trøjen er udviklet til de kræsne ryttere, der går efter cykeltøj af højeste kvalitet. Hvad end du foretrækker at køre MTB, XC og trail eller andre former for offroad-kørsel, hvor det er vigtigt med god bevægelsesfrihed og en høj komfort, er dette den helt rette trøje for dig.

Specifikationer

  • Farve: Lilla
  • Materiale: 54% polyester, 43% polyamid, 3% elasten
  • Åndbar
  • To-vejsstræk
  • TrailFit

Kvalitetsniveau
Denne utroligt lette cykeltrøje er lavet i et kvalitetsstof der er skåret i Assos nye TrailFit design. Resultatet er en kvalitstrøje der er yderst behagelig at have på, med fantastisk pasform og optimal bevægelsesfrihed.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske denne cykeltrøje ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benyttet et sportsvaskemiddel til formålet. På den måde beskytter du din trøje bedst muligt og forebygger svedlugt.

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.