Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
I sommervarmen vil du sætte pris på denne lækre nye Trail SS Jersey fra Assos. Damecykeltrøjen er skåret efter et nyt snit kaldet trailFit. Dette nye design er med til at give dig en god bev&ael…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

I sommervarmen vil du sætte pris på denne lækre nye Trail SS Jersey fra Assos. Damecykeltrøjen er skåret efter et nyt snit kaldet trailFit. Dette nye design er med til at give dig en god bevægelsesfrihed og en let og behagelig cykeltrøje. Generelt holder trøjen et utroligt højt komfortniveau - selv efter mange timers cykling.

Anvendelse
Assos har med Trail SS skabt en lækker let cykeltrøje, der er helt ideel til dig der går efter cykeltøj af højeste kvalitet. Dametrøjen er skabt til offroad-cykling, hvor du har brug for ekstra bevægelsesfrihed og komfort. Trail-trøjen kan naturligvis bruges til både MTB, XC og trail.

Specifikationer

  • Farve: Grøn
  • Materiale: 54% polyester, 43% polyamid, 3% elasten
  • Åndbar
  • To-vejsstræk
  • TrailFit

Kvalitetsniveau
Denne utroligt lette cykeltrøje er lavet i et kvalitetsstof der er skåret i Assos nye TrailFit design. Resultatet er en kvalitstrøje der er yderst behagelig at have på, med fantastisk pasform og optimal bevægelsesfrihed.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske denne cykeltrøje ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benyttet et sportsvaskemiddel til formålet. På den måde beskytter du din trøje bedst muligt og forebygger svedlugt.

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Ingen anmeldelser af dette produkt.