Iført denne nye Trail SS Jersey fra Assos bliver du klædt godt på til sommerhalvårets varme og udfordrende cykelture. Cykeltrøjen er formet i Assos' nye trailFit, der giver dig virkelig god bev…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Iført denne nye Trail SS Jersey fra Assos bliver du klædt godt på til sommerhalvårets varme og udfordrende cykelture. Cykeltrøjen er formet i Assos' nye trailFit, der giver dig virkelig god bevægelsesfrihed. Samtidig er dametrøjen let og behagelig og holder et højt komfortniveau - selv efter mange timers cykling.

Anvendelse
Trail SS fra Assos er en yderst behagelig og let cykeltrøje til dig der foretrækker den bedste kvalitet. Trøjen er ideel til offroad cykling, hvor der er brug for ekstra bevægelsesfrihed og komfort. Så hvad end du foretrækker MTB, XC eller trail, er dette den rette trøje for dig.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Materiale: 54% polyester, 43% polyamid, 3% elasten
  • Åndbar
  • To-vejsstræk
  • TrailFit

Kvalitetsniveau
Denne utroligt lette cykeltrøje er lavet i et kvalitetsstof der er skåret i Assos nye TrailFit design. Resultatet er en kvalitstrøje der er yderst behagelig at have på, med fantastisk pasform og optimal bevægelsesfrihed.

Vedligeholdelse
Du kan maskinvaske denne cykeltrøje ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benyttet et sportsvaskemiddel til formålet. På den måde beskytter du din trøje bedst muligt og forebygger svedlugt.

Dame XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.