Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Som kvindelig cyklist er det svært at komme uden om denne lækre Laalalai Evo8 cykeltrøje fra Assos, hvis du gerne vil have den bedste kvalitet på markedet. Assos har nemlig ikke alene kælet for …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Som kvindelig cyklist er det svært at komme uden om denne lækre Laalalai Evo8 cykeltrøje fra Assos, hvis du gerne vil have den bedste kvalitet på markedet. Assos har nemlig ikke alene kælet for alle detaljer på denne ultra lette cykeltrøje, de har også anvendt et materiale, der er intet mindre end genialt. Det leder sved og fugt væk fra kroppen, når du har det varmt, og anvender det derefter til at danne et isolerende termo-lag, der holder dig varm, når temperaturen falder. Cykeltrøjen er anatomisk designet efter kvindekroppen, for at give dig bedst mulig bevægelsesfrihed og en god komfort.

Anvendelse
Evo8-cykeltrøjen fra Assos er det glimrende valg at have hængende i klædeskabet, når du skal gøre dig klar til udmattende cykelture på sommerens varmeste dage. Trøjen er exceptionelt veltempereret, og så sørger den for, at du ikke bliver overophedet eller gennemsvedt, selvom du udsætter din krop for et stort pres. Trøjen er lavet med Racing Fit, der kan få den til at føles en smule stram, når du er af cyklen. Så snart du sidder i sadlen vil du dog opdage, at dette fit får trøjen til at føles mere som et ekstra lag hud end en cykeltrøje. Så let, komfortabel og bekvem er den at have på.

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Materialer: 50% polyamid, 30% polyester, 20% elastan
  • Pasform: Racing Fit
  • Solbeskyttelse: UPF 30
  • Åndbar
  • Varmeisolerende
  • Flade sømme

Kvalitetsniveau
Denne kortærmede cykeltrøje fra Assos er toppen af poppen inden for cykeltrøjer. Den er exceptionelt komfortabel at have på. Det tætsiddende design giver mindre luftmodstand og optimal ydelse, ligesom alle sømme er flade for størst mulig aerodynamik.

Vedligeholdelse
Denne cykeltrøje kan vaskes ved 30 grader. Vi anbefaler, at du vasker den med et sportsvaskemiddel for at bekæmpe og modvirke svedlugt og give trøjen en længere levetid. 

Vejledende størrelsesguide:

Tøj: XS S M L XL XLG TIR
Bryst: 80 cm 85 cm 90 cm 96 cm 102 cm 108 cm -
Talje: 88 cm 94 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm -
Handsker: XXS XS S M L XL XLG
Håndflade: 17 cm 18 cm 20 cm 22 cm 23 cm 24 cm 26 cm
Sokker: 0 I II        
Hæl til tå 36-39 sko str. 40-43 sko str. 44-47 sko str.        
Kasketter 0 I II        
Hovedstørrelse: 36-39 cm 40-43 cm 44-47 cm        
Ingen anmeldelser af dette produkt.