Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Smart og vandtæt taske til styret på din cykel. Tasken er med med 3 velcrostropper, der er lette at montere på cyklens styr. Tasken har en volumen på 2,4 liter, så den ideel til både de kor…
Læs mere
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Smart og vandtæt taske til styret på din cykel. Tasken er med med 3 velcrostropper, der er lette at montere på cyklens styr. Tasken har en volumen på 2,4 liter, så den ideel til både de korte og længere afstande, hvor f.eks. mad og drikke skal medbringes. Taskens overside er designet med et stort og gennemsigtigt vindue, der desuden er trykfølsomt. Dermed bliver det nemt at medbringe sin tablet og smartphone, uden at skulle fjerne dem fra tasken. Tasken er også syet i slidstærkt og vandafvisende polyester, så man ikke skal være bange for, at de medbragte varer bliver våde.

Anvendelse
Tasken kan vise sig essentiel for person på farten, der har brug for at medbringe flere forskellige ting. Tasken kan være god til indkøb, men også til både korte og lange ture, hvor f.eks. mad og drikke skal medbringes.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Slidstærkt og vandafvisende 1680D polyester
  • Mål: 185*174*75mm
  • Volumen: 2,4 liter
  • Rum: 2 rum med lynlås

Montering
Tasken er meget nem at montere på cyklens styr. Monteringen sker blot ved at vikle de tre velcrostropper rundt om cyklens styr. Derefter, kan man køre afsted med sine varer.

Kvalitetsniveau
Easydo har aldrig skuffet, når det kommer til design af cykeltasker og andet. Easydo producerer produkter af kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, men behovet for en fugtig klud kan opstå. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

14-08-2019
16-07-2019
Fin lille taske, der lige passede til styret , nem at montere og der er plads til alle bremsekablerne
15-07-2019
Fin lille taske. Men vær opmærksom på at du kun kan få en meget lille telefon ind i lommen.
25-06-2019
super god taske passer bare lige til styret