Smart taskesæt fra Easydo. Taskesættet er blevet specialsyet til Cykelpartner, så det passer til el-cykler. Dette er lavet ved, at broen imellem taskerne er 20 mm, så de passer til et bagagebærer…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Før 299,00
DKK 269,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart taskesæt fra Easydo. Taskesættet er blevet specialsyet til Cykelpartner, så det passer til el-cykler. Dette er lavet ved, at broen imellem taskerne er 20 mm, så de passer til et bagagebærer på en el-cykel. Taskesættet er desuden syet i vandtæt polyester, så de kan holde til regn, vind og slud. Tasken har en volumen på 29 liter og sidelommer til smådele, så du kommer aldrig til at mangle noget, når du er ude og cykle med taskesættet. 3M refleksstriber sidder både på siderne og bagpå, så du er sikker og synlig i trafikken.

Anvendelse
Taskesættet henvender sig til personen med el-cykel, der ikke tidligere har kunnet finde produkter, der har kunnet tilfredsstille de krav, en el-cykel har. Taskesættet henvender sig desuden til personen, der mangler plads under indkøb eller længere cykelturer, hvor mad og drikke kan blive nødvendigt. Når taskerne tages af cyklen, er der på broen installeret en bærehank, så man nemt kan tage taskerne med sig.

Specifikationer:

  • Materiale: 1680D vandtæt polyester
  • Farve: Sort
  • Volume: 29 Liter pr. taske
  • Mål: 120*330*370 mm

Montering
Taskesættet er ikke svært at montere. Med til sættet medfølger remme, så det ikke bliver svært at sætte taskesættet fast på din el-cykel.

Kvalitetsniveau
Easydo skuffer aldrig, når det kommer til design af cykeltasker. Cykeltaskerne er i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse udover at tørre den af med en fugtig klud.  Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006502

04-09-2019
God kvalitet
10-04-2019
Købt til at have mapper med på gymnasium i, og der kan være 4 af dem, der i og der et godt håndtag på tasken.