1 anmeldelser
Smart sidetaske til bagagebærer fra Easydo til transport af varer til de større ture. Tasken er designet med højt vandafvisende og slidstærkt polyester, så de transporterede ting ikke blive v&a…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Før 199,00
DKK 179,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart sidetaske til bagagebærer fra Easydo til transport af varer til de større ture. Tasken er designet med højt vandafvisende og slidstærkt polyester, så de transporterede ting ikke blive våde og kommer frem ordentlig stand. Tasken kan indeholde 15 liter, og er udstyret med små lommer på siden, så indholdet af tasken kan udnyttes optimalt. Taskens 3M refleksstribe gør dig både synlig og sikker i trafikken.

Anvendelse
Tasken er ideel til personen, der har brug for at transportere større ting på sin cykeltur. Tasken kan bruges til f.eks. indkøb, men også til at opbevare vand og drikke på længere ture. Det store rum lukkes ved hjælp af en indvendig snørelukning og udvendig klikbeslag, mens de små lommer på siden lukkes ved almindelig lynlås.

Specifikationer:

  • Materiale: 1680D med høj vandafvisende egenskaber
  • Farve: Sort
  • Vægt: 
  • Lukning: Snorelukning, klikbeslag og lynlås
  • Mål:  320*140*340mm
  • Volumen: 15 liter

Montering
Monteringen sker nemt ved påsættelse af tasken på siden af cyklen.

Kvalitetsniveau
Ved køb af produkter fra Easydo, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Easydo har altid lavet produkter af god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, men behovet for en våd klud kan opstå. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis tasken kommer til at lugte.

EAN: 5712934006526

05-08-2019
Udmærket, solid cykeltaske, lidt svær, i hvert fald på mit bagagebærer, at få af og på, men ellers en god og rummelig cykeltaske.