Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Konnix cykeltaske er designet i de flotte enkle farver sort og grå. Begge sidetasker er separate og kan bruges sammen på en cykel eller hver for sig. Hver taske er udstyret med et stort rum samt 2 mindre udv…
Læs mere
Tilbudet udløber 24-11-2019
Vejl.: 599,00 Før 499,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Konnix cykeltaske er designet i de flotte enkle farver sort og grå. Begge sidetasker er separate og kan bruges sammen på en cykel eller hver for sig. Hver taske er udstyret med et stort rum samt 2 mindre udvendige rum med lynlås, hvor et dækken går ud over lynlåsen, så vand ikke trænger ind og ødelægger dine ting. Taskerne er vandafvisende, men ikke vandtætte ved vedvarende regn. Regnslag medfølger.

Anvendelse
Denne cykeltaske er særlig velegnet til cykelferie, men også til indkøbsture, da det kan være en fordel med blot en enkel taske til dette. Størrelsen på taskerne er følgende mål: Det store rum inderst på siden er: Bredde 17 cm., Længde 30 cm., højde 33cm. Det udvendige rum på denne måler: Bredde 5 cm., længde 18 cm., højde 16 cm. og den lille bagud vendte rum: Bredde 6 cm., længde 12 cm. og højde 20 cm.

Specifikationer

  • Model: Konnix
  • Farve: Sort/Grå
  • Vægt: 820 gram pr. stk.
  • Vandafvisende
  • Reflekterende materiale
  • Reflekser
  • Regnslag medfølger

Montering
Det anbefales at der skal være 2 stivere på bagagebæren, som går ned på hver side af baghjulet. Desuden må stellet på bagagebæren, der hvor man monterer taskerne, ikke have en diameter på mere end 12 mm. Taskerne hænger fast med et klick system, så de sidder forsvarligt fast på bagagebæren og de afmonteres ved at udløse denne klick funktion.

Kvalitetsniveau
Konnix cykeltasken er vandafvisende, ved lynlåsene er der et dækken over, som beskytter dine ejendele på cykelturen. Tasken er udstyret med 2 bagudvendte reflekser samt 2 reflekterende logoer. Yderligere er tasken fremstillet i reflekterende materialer. Alt dette sørger for at du nemt kan ses i mørket.

Vedligeholdelse
Cykeltasken kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud, hvis tasken skulle blive snavset.

23-08-2011
Har lige haft dem med på en cykelferie på Bornholm - overrasket over hvor meget de kunne rumme - et godt køb!