OnGear tilbyder en stor sadeltaske, der kan opbevare alle nødvendige komponenter for cykelturen, hvilket i sidste ende kan hjælpe med en bedre oplevelse på cyklen. Sadeltasken er slidstærk og meget holdbar, hvilket kommer til…
Læs mere
Vejl.: 99,00 Før 99,00
DKK 59,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

OnGear tilbyder en stor sadeltaske, der kan opbevare alle nødvendige komponenter for cykelturen, hvilket i sidste ende kan hjælpe med en bedre oplevelse på cyklen. Sadeltasken er slidstærk og meget holdbar, hvilket kommer til udtryk ved et robust materialevalg. Sadeltasken er desuden lavet med en funktionel lynlås, refleksstriber og justerbare elastiksnøre.

Anvendelse
Sadeltasken fra OnGear giver en kæmpe komfort til cykelrytteren, hvor nødvendige komponenter kan tages med på cykelturen, så man aldrig bliver fanget med bukserne nede. Når man skal montere sadeltasken, kan dette nemt gøres med velcroremme, der skal vikles op under sadelstellet. Derefter strækker man elastikremmen om sadelpinden, hvor den kan sætte sadeltasken stabilt fast.

Specifikationer

  • Farve: Sort med hvidt OnGear logo
  • Materiale: 600 D Oxford stof
  • Størrelse: 15x10x10 cm
  • Andet: Lynlås, refleksstribe og justerbar elastiksnøre.

Kvalitetsniveau
OnGear er vores eget mærke her i huset, hvor kundens problemer og mangler i hverdagen på cyklen løses på bedste vis. Dette gøres med komfort og funktionalitet til en rimelig pris med produkter, der er nøje valgt efter brugerens mangler. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra OnGear.

Vedligeholdelse
Sadeltasken kan ikke vedligeholdelse meget, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5712934012565

Ingen anmeldelser af dette produkt.