Disse cykeltasker med Hello Kitty er enhver lille piges ønske. Cykeltaskerne har målene B:230 x H:200 x D: 80 mm., og hun kan dermed bruge cykeltasken til cykling til børnehaven, skolen eller en tur over til legekammeraterne,…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 229,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse cykeltasker med Hello Kitty er enhver lille piges ønske. Cykeltaskerne har målene B:230 x H:200 x D: 80 mm., og hun kan dermed bruge cykeltasken til cykling til børnehaven, skolen eller en tur over til legekammeraterne, hvor hun kan have legetøj eller sportstøj med. Taskerne er lige til at hænge hen over bagagebæren og monteres fast til bagagebæren med 2 stk. velcrobånd.

Anvendelse og montering
Hello Kitty tasken er velegnet som ekstra opbevaring til den lille pige, hvad enten om hun skal i børnehave, skole eller over til legekammeraterne, så kan hun medbringe sine ting i tasken. Cykeltasken har et håndtag i toppen, som der gør det let, at tage tasken med sig. Tasken lægges henover bagagebæren, hvor der sidder 2 stk. velcrobånd, der skal sættes fast på bagagebæren.

Specifikationer

  • Model: Hello Kitty
  • Farve: Lyserød med Hello Kitty
  • Mål: B: 230 x H: 200 x D: 80 mm.
  • Velcroremme
  • Håndtag
  • Stivere

Kvalitetsniveau
Tasken er med stivere, som gør det lettere for barnet, at putte ting ned i tasken. Yderligere er tasken udstyret med et håndtag, så barnet lettere kan tage tasken med sig.

Vedligeholdelse
Tasken kræver minimal vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den tørres over med vand og en mild form for sæbe. Undlad at bruge stærke rengøringsmidler.

EAN: 4014503160884

Ingen anmeldelser af dette produkt.