Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Som modtager af Forbrugerrådet Tænks "Bedst i Test"-stempel, kan det ikke undre, at Thules Yepp Nexxt Mini cykelstol er et fantastisk produkt, der kombinerer et højt niveau af sikkerhed med virkelig god kom…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 999,00 Før 785,00
DKK 699,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Som modtager af Forbrugerrådet Tænks "Bedst i Test"-stempel, kan det ikke undre, at Thules Yepp Nexxt Mini cykelstol er et fantastisk produkt, der kombinerer et højt niveau af sikkerhed med virkelig god komfort for dit barn. Stolens 5-punkts-sele garanterer, at dit barn sidder forsvarligt under kørsel og ikke er stand til at vride sig fri og komme til skade. Sædet har en hård ydre skal, der beskytter dit barn, samtidig med at den bløde og absorberende polstring, sørger for, at det sidder dejlig blødt. 

Anvendelse
Du kan hurtigt og nemt af- og påmontere denne cykelstol på din cykel. Og med sit magnetiske spænde er det også nemt at spænde stolens seler, samtidig med at børnesikringen garanterer, at dit barn ikke ved et uheld får åbnet  spændet mens I cykler. Stolen er exceptionelt let, og for at sikre den mod tyveri, er den udstyret med en nøglelås.

Specifikationer:

  • Farve: Orange
  • Bæreevne: 15 kg
  • Vægt: 1,7 kg
  • Sikkerhedssele: 5-punkts
  • Opfylder alle sikkerhedsstandarder
  • Vandafvisende
  • Fodstøtte
  • Designet til børn mellem 9 måneder og 3 år
  • Magnetisk og børnesikret sikkerhedsspænde
  • 5-punkts-sele

Kvalitetsniveau
Nexxt Mini-serien er udviklet af det hollandske firma Yepp, der har flere års erfaring med udvikling af sikre børnestole. Firmaet er for nyligt blevet opkøbt at svenske Thule, der har tilføjet yderligere kvalitet, så du nu får et produkt af absolut topklasse. Denne børnestol er derfor den eneste med 5-punktssele, der gør den utroligt sikker, og samtidig er den udviklet af de samme lette men robuste materialer, du finder i en cykelhjelm. Derfor er børnestolene mindst 1 kilo lettere end deres konkurrenter.

Vedligeholdelse
Denne barnestol til din cykel kræver ingen særlig vedligeholdelse. Stolen kan efter behov tørres over med en fugtig klud.

09-02-2019
Har lige været ude og trille den første tur med junior på 8 månder, og han elsker sin nye stol. :-) Selefastgørelsen med magnet-kliklåsen er intet mindre end genial, og jeg ville ønske, at samme system fandtes til autostole. Jeg har haft lidt udfordringer med at montere stolen, og jeg vil i den sammenhæng tilføje, at hvis du har en frisk city-fræser-cykel, så kommer du til at investere i en forlænger til forgaflen. Ellers vil styrudslaget været så begrænset, at du ikke kan køre på cyklen og der vil ikke være plads til knæene når du skal træde i pedalerne. Jeg fratrækker en stjerne for en mangelfuld samlevejledning. Hvorfor står der fx i “Instructions” at max diameter på forgaffel er 28mm, når der i “safety” står, at Ahead forgafler på 28,6mm også er ok? Og skal stadig have mellemstykkerne med i Ahead monteingen eller kan de udelades, således man monterer ophænget direkte på spacers’ne? Og hvis du monterer på Ahead (uden spacers) så bliver dit barnestolsbeslag pludseligt en del af dit cykelstels kronrørsleje-opspænding. Er det ok?