Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Bilby CFS-cykelstolen fra Polisport er designet med henblik på at omsvøbe dit barn mest muligt, hvilket giver dit barn ekstra sikkerhed og en god komfort, når det sidder i stolen. Den er ergonomisk udformet…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 499,00 Før 399,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bilby CFS-cykelstolen fra Polisport er designet med henblik på at omsvøbe dit barn mest muligt, hvilket giver dit barn ekstra sikkerhed og en god komfort, når det sidder i stolen. Den er ergonomisk udformet hvilket gør, at dit barn sidder komfortabelt med cykelhjelm på, fordi der er gjort plads til den i rygstøtten. Den justerbare og polstrede 5-punktssele giver dit barn den sikkerhedsmæssigt bedste fastspænding, og højden på selerne har to indstillinger så stolen kan følge med dit barns højde. Fodstøtterne har 12 positionsindstillinger. Denne cykelstol monteres direkte på bagagebæreren, hvilket eksempelvis kan være en fordel, hvis du kører på en el-cykel. Bilby-barnestolen er godkendt til børn op til 22 kg, og er UV resistent, hvilket betyder, at den ikke falmer i solen.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Grå
  • Godkendt til 9-22 kg
  • Vægt: 2,60 kg
  • Justerbar 5-punktssele
  • Ekstra sikkerhedsstrop
  • Justbare fodstøtter med remme til at fastspænde fødderne.
  • UV-resistent materiale

Montering
Denne cykelstol kræver ikke værktøj, og leveres fuldt samlet, og er klar til at blive sat på cyklen og blive brugt. Stolen fra Polisport er kompatibel med bagagebærere, som kan bære op til 25 kg, hvis rør har en diameter på 10-16 mm, og hvis bredde ligger mellem 120 og 175 mm. Det anbefales at montere cykelstolen på cykler af størrelsen 26"-28". Cykelstolen kan rykkes frem og tilbage på bagagebæreren alt efter, hvor meget plads du har behov for, at der skal være mellem dig og dit barn. 

02-10-2018
Super cykelstol. Nem at montere. :) MEGA hurtig levering fra cykelpartner.