Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Den smarte hvide farver ser godt ud på både herrer- og damecykler - men det er langt fra den eneste gr…
Læs mere
Vejl.: 1299,00
DKK 999,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Den smarte hvide farver ser godt ud på både herrer- og damecykler - men det er langt fra den eneste grund til, at du skal vælge netop denne cykelstol. Sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i højsædet ved Thule Yepp Maxi, og spiller disse faktorer også ind i dit valg af cykelstol, kan Yepp Maxi være det helt rigtige valg for dig.

Cykelstolen leveres inklusiv monteringsbeslag, og dette monteringsbeslag er af en ekstra stærk konstruktion, har en stor bæreevne og passer til langt de fleste cykler på markedet. Udover den nødvendige monteringsbeslag medfølger også selepuder og fodstropper. Sædet skal monteres bag på din cykel til selve cyklens stel, hvilket giver stolen en stødabsorberende funktion. Stolen er forsynet med en lås og 2 nøgler, således at svage sjæle ikke kan låne denne. Thule Yepp Maxi barnestolen er godkendt til børn op til max 22 kg.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Produktet er godkendt til max 22 kg.
  • Refleks på ryglæn
  • Refleks på begge fodhvilere
  • Justerbar 5-punktssele
  • Justerbare fodstøtter med remme
  • Egerafskærmning
  • Sele med clicksystem, der kan udløses med blot et enkelt tryk på begge sider af denne
  • Testvinder

Montering
Cyklens rørdiameter må max være 46 mm. Der følger puder og alt nødvendigt beslag med for at kunne montere og bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel, skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag. Barnestolen kan godt bruges uden man har en bagagebærer. Der er 4 skruer i overskud, når stolen er monteret, som givet beslaget øget tilpasningsevne i forhold til steltykkelsen. Der, hvor beslaget skal monteres på stellet, er højden 12,5 cm.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Denne barnestol er testvinder ved TÆNK. Cykelstolen har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Vedligeholdelse
Denne barnestol kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre stolen over med en fugtig klud.

EAN: 8715362006233

Ingen anmeldelser af dette produkt.