6 anmeldelser
Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Cykelstolen skal monteres bag på din cykel, og du skal vælge netop denne barnestol, hvis sikkerhed, ko…
Læs mere
Vejl.: 1299,00
DKK 999,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Barnestol Thule Yepp Maxi ® er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Cykelstolen skal monteres bag på din cykel, og du skal vælge netop denne barnestol, hvis sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i højsædet.

Cykelstolen leveres inklusiv monteringsbeslag, og dette monteringsbeslag er af en ekstra stærk konstruktion, har en stor bæreevne og passer til langt de fleste cykler på markedet. Udover det nødvendige monteringsbeslag medfølger også selepuder og fodstropper. Sædet er monteret til selve cyklens stel, hvilket giver stolen en stødabsorberende funktion. Stolen er forsynet med en lås og 2 nøgler, således at svage sjæle ikke kan låne denne. Thule Yepp Maxi barnestolen er godkendt til børn op til max 22 kg.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Produktet er anbefalet til max 22 kg
  • Refleks på ryglæn
  • Refleks på begge fodhvilere
  • Justerbar 5-punktssele
  • Justerbare fodstøtter med remme
  • Egerafskærmning
  • Sele med clicksystem, der kan udløses med blot et enkelt tryk på begge sider af denne
  • Lås samt 2 nøgler
  • Testvinder

Montering
Barnestolen skal monteres til cyklens stel og rørdiameteren må max være 46 mm. Der følger puder og alt nødvendigt beslag med for at kunne montere og bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel, skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag. Barnestolen kan godt bruges uden man har en bagagebærer. Der er 4 skruer i overskud, når stolen er monteret, som givet beslaget øget tilpasningsevne i forhold til steltykkelsen. Der, hvor beslaget skal monteres på stellet, er højden 12,5 cm.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Denne barnestol er testvinder ved TÆNK. Cykelstolen har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Vedligeholdelse
Denne barnestol kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre stolen over med en fugtig klud.

EAN: 8715362005434

14-07-2014
Den er super god og praktisk... Kan anbefales, hvis man vil gøre meget brug af cykelstol...
17-09-2013
Hurtig levering og en barnecykel stol i top klasse
19-12-2012
Det var en stor skuffelse og rigtig ærgerligt at cykelstolen var defekt så vi nu har måtte sende den tilbage. Håber virkeligt at vi kan få tilsendt en cykelstol UDEN fejl i anden ombæring. Så alt i alt en kæmpe skuffelse.
06-06-2012
Stabil cykelstol. Nem at afmontere og sætte på anden cykel.Nem at sætte barnet i sele. Lidt svær at fastspænde fødderne.
07-07-2011
Netop modtaget fra cykelpartner (dog ikke uden at post danmark lavede rod i den) og vores datter var ikke glad for at komme op i den første gang. Men efter 2 min på tur kan vi nu ikke få hende ud af den igen... hvad gør vi? :) En god barnestol, skrigende farve for trafik sikkerhed, robust og behagelig for vores datter. Vær dog opmærksom på at ikke alle cykel modeller lader dig nemt monterer holderen. Alt i alt et godt produkt. PS: som min datter siger... mere...mere (16 md.)
06-05-2011
Kraftig stol so samtidig er let. Jeg har monteret den på min racercykel uden problemer. Konterings er simpel og min søn sidder rigtigt fin i stolen. Det eneste lille men jeg har er, at det at spænde remmene over fodstøtten er noget stramt.