Med One Maxi fra Bobike får du en sikker og stabil cykelstol til montering bagpå cyklen. Barnestolen har et slankt og moderne design med en forstærket konstruktion, der gør stolen mere holdbar. Cykelstolen har et lækkert og n…
Læs mere
Vejl.: 749,00
DKK 749,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med One Maxi fra Bobike får du en sikker og stabil cykelstol til montering bagpå cyklen. Barnestolen har et slankt og moderne design med en forstærket konstruktion, der gør stolen mere holdbar. Cykelstolen har et lækkert og nemt selesystem, der gør det hurtigt og nemt at få dit barn spændt forsvarligt fast i stolen. Desuden har stolen en skridsikker puder, så dit barn sidder trygt og ikke glider rundt på stolen under transport.

Anvendelse
Denne cykelstol er beregnet til montering bag på cyklen. Den benytter et Click & Go monteringssystem, der gør det muligt at flytte stolen mellem flere cykler, såfremt de er forsynet med et passende beslag (skal tilkøbes separat).

Specifikationer

  • Farve: Rød
  • Justerbare fodstøtter
  • Passer også til El-cykel (dog kun med et bagagebærer mål på max 175 mm)
  • Bløde og behagelige skulderpuder
  • Click & Go monteringssystem
  • Vandafvisende hynde
  • Godkendt til max 22 kg.
  • Kan anvendes fra ca. 9 mdr. og indtil 6 år (vægten er dog den afgørende)
  • Godkendelse: EN14344
  • Wirelås medfølger

Montering
Når du modtager stolen, sidder det medfølgende beslag under barnestolen. Beslaget fjernes ved at trykke på kæberne og trække ud. Herefter monteres beslaget på cyklen i henhold til den medfølgende brugsanvisning. Barnestolen er egnet til montering på cykler med hjul i størrelsen 26" og 28". Desuden kan stolen også monteres på El-cykler, hvor bagagebærer målet maks på udgøre 175 mm. Ønsker du brug af Click & Go monteringssystemet, tilkøbes et ekstra beslag, som monteres på den anden cykel. Barnestolen kan nu nemt og hurtig klikkes af og på de to cykler.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Barnestolen fra Bobike har en EN 14344 godkendelse.

Vedligeholdelse
One Maxi kræver ikke så meget vedligeholdelse, men vi anbefaler regelmæssig kontrol af systemet, som fastgør stolen til cyklen, for at sikre at det er i god stand. Barnestolen holdes ren med vand og sæbe. Brug aldrig ætsende eller slibende midler, da disse ødelægger overfladen. Stolen vaskes rent og tørres over med en tør klud eller lufttørres.

EAN: 5604415071591

Ingen anmeldelser af dette produkt.