1 anmeldelser
Barnestol Thule Yepp Mini ® er en innovativ barnestol, der er udviklet med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Sædet er monteret til selve stolens stel, hvilket giver barnestolen en stødabsorberen…
Læs mere
Vejl.: 869,00
DKK 699,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Barnestol Thule Yepp Mini ® er en innovativ barnestol, der er udviklet med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. Sædet er monteret til selve stolens stel, hvilket giver barnestolen en stødabsorberende funktion. Cykelstolen leveres komplet inklusiv monteringsbeslag, selepuder og fodstropper. Cykelstolen er forsynet med en lås samt 2 nøgler således at svage sjæle ikke kan låne denne. Thule Yepp Mini er godkendt op til 15 kg. Vi anbefaler, at man først begynder at bruge stolen, når barnet kan sidde selvstændigt under hele cykelturen. Dette er barnestolen man vælger, hvis sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i højsædet.

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Barnestolen er godkendt til børn op til max 15 kg
  • Lås samt 2 nøgler
  • Justerbar 5-punktssele
  • Justerbar fodstøtte med remme
  • Sele med clicksystem, der kan udløses med blot et enkelt tryk på begge sider af denne

Montering
Barnestolen skal fastgøres på cyklens styrstamme og passer til langt de fleste cykler på markedet. Styrstammens diameter skal være mellem 20 og 28 mm, for at du kan montere dette beslag. Foran barnet er der en beskyttelsesbøjle, og du har mulighed for at tilkøbe en beskyttelsespude separat. Der følger puder og alt nødvendig beslag med for at kunne montere og bruge stolen. Hvis stolen skal bruges på mere end en cykel skal der tilkøbes ekstra monteringsbeslag. Cykelstolen skal monteres til et beslag på cykelstyrets stamme. Beslaget har en højde på 4 cm, og selvom dette beslag passer til langt de fleste cykler, anbefaler vi, at du sikrer dig, at cykelstyrets stamme er minimum 4 cm.

Sikkerheds- og kvalitetskontrol
Denne barnestol har gennemgået den strengeste Europæiske sikkerhedstest og bærer derfor kvalitetsstemplet Europæiske standard EN 14344 og TNO fra Holland.

Vedligeholdelse
Thule Yepp Mini kræver minimal vedligeholdelse. Du kan nemt og hurtigt tørre stolen over med en fugtig klud.

EAN: 8715362004895

02-05-2012
Super lækker stol