GripGrab leverer med eRaceAero TT et skoovertræk i god kvalitet, der ikke alene beskytter dine fødder men også gør dem mere aerodynamiske takket væres sin specialiserede pasform. Det betyder, at du kan skære dig bedre gennem …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

GripGrab leverer med eRaceAero TT et skoovertræk i god kvalitet, der ikke alene beskytter dine fødder men også gør dem mere aerodynamiske takket væres sin specialiserede pasform. Det betyder, at du kan skære dig bedre gennem luften, når du cykler og opnå en højere fart.

Anvendelse
RaceAero TT skoovertrækket fra GripGrab er designet til at gøre dine fødder mere aerodynamiske ved at mindske luftmodstanden, så du kan køre lidt hurtigere. Samtidig yder overtrækket beskyttelse mod vinden og mudderstænk fra underlaget.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Materiale: 65% polyester og 35% elastan
  • Super aerodynamisk pasform
  • Specialiseret performance produkt
  • Høj skaft

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer her et specialiseret performanceprodukt i høj kvalitet. Skoovertrækket er lavet med en super aerodynamisk pasform i et slidstærkt og elastisk materiale, der samtidig beskytter skoen.

Vedligeholdelse
Disse skoovertræk kan maskinvaskes. Vi anbefaler, at du anvender et sportsvaskemiddel til formålet, og at du altid følger vaskeanvisningerne.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S M L
Skostørrelse 38-41 41-44 44-47

Tilgængelige varianter

S, M

Ingen anmeldelser af dette produkt.