Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Komfortable og tekniske cykelbukser med seler og pude fra Giro. Cykelbukserne er designet til, at kunne holde til en lang træning, hvor kroppen bliver mødt af både stød og høj puls. Cykelbukse…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Komfortable og tekniske cykelbukser med seler og pude fra Giro. Cykelbukserne er designet til, at kunne holde til en lang træning, hvor kroppen bliver mødt af både stød og høj puls. Cykelbukserne er lavet i en lav vægt og et behageligt materiale, så bukserne nærmest er sprayer på kroppen, og du næsten ikke opdager beklædningen. En Giro Ase liner pude i bagdelen sørger for, at du ikke bliver generet af eventuelle stød, og du kan sidde på en saddel hele dagen. Cykelbukserne er lavet i en åndbar og slidstærk materialeblanding af nylon, spandex og polyester, så bukserne er perfekte at have på. Fugtvævende net i sidepanelet, sørger for en transportering af fugt og sved, mens 3 udvendige lommer gør transportering af drikkelse og mad nemt. Cykelbukserne er desuden lavet med en silikonekant i underbenene, så der gives ekstra komfort.

Anvendelse
Giro Base Liner giver et alsidigt og komfortabelt basislag på benene, der sørger for komfort og optimering af din kørsel, uden du egentlig mærker det. Cykelbukserne sørger også for, at kroppen kan ånde samtidig, da bukserne er lavet i en meget slidstærk og åndbar materialeblanding. Cykelbukserne er nemme at anvende, da de klæber sig til benene som spray, og tilpasser sig din størrelse igennem det fleksible materiale. Bukserne giver endda mulighed for, at man kan tisse undervejs - uden at skulle have bukserne af - da spandexbukserne er lavet med en Fly åbning.

Specifikationer

  • Giro Ase liner pude
  • Let åndbart materiale
  • Wicking sidepaneler i net
  • Åndbar net i selerne
  • Fly åbning
  • Silikone kant indvendig på buksebenene for neden
  • 3 udvendige opbevarings lommer
  • Materialer krop: 79% polyester og 21% Spandex
  • Materiale net: 92% polyester og 8% elastan
  • Materialer seler: 86% nylon og 14% Spandex

Kvalitetsniveau
Giro har i mange år sat sig fast, som en af markedets bedste producenter af cykeltilbehør. Firmaet producerer både produkter til amatører og professionelle, hvor de kombinerer den højeste komfort med det højeste niveau af funktionalitet, så der virkelig fås et kvalitetsprodukt. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse cykelbukser ved lave temperaturer, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer og levetid bevares. Dog anbefales det ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Størrelsesguide

Str. Talje Ben
XS 69.85 - 72.39 cm 80.01 cm
S 74.93 - 77.47 cm 80.01 cm
M 80.01 - 82.55 cm 82.55 cm
L 85.09 - 87.63 cm 85.09 cm
XL 90.17 - 92.71 cm 87.63 cm
XXL 95.25 - 97.79 cm 87.63 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.