Dine ben bliver beklædt med en absolut komfort og beskyttelse ved beklædning af disse cykelshorts, der tager det bedste med fra begge verdener. Disse cykelshorts er kommet til verden, vha. en kompakt stofblanding, hvor den yd…
Læs mere
Sweet Protection DAME størrelsesguide
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Dine ben bliver beklædt med en absolut komfort og beskyttelse ved beklædning af disse cykelshorts, der tager det bedste med fra begge verdener. Disse cykelshorts er kommet til verden, vha. en kompakt stofblanding, hvor den yderste overflade er holdbar og slidstærk med vind- og vandafvisende tendenser. Derved kan du være garderet mod naturens strabadser,og de udfordringer der måtte dukke op undervejs. Derudover kan disse cykelshorts også tilbyde en enorm ventilation og temperering af dine ben med mesh og et let stof, uden at det går på kompromis med det tekniske design i disse cykelshorts. Cykelbukserne er desuden prydet med en god komfort med smarte lommer og trakterende silikone, der hjælper på en god pasform.

Anvendelse
Hunter Light Shorts W fra Sweet Protection viser vejen hen imod en komfortabel og beskyttende tur på cyklen, hvor det bedst fra to verdener kombineres. Disse cykelshorts kan anvendes til flere forskellige formål, hvor det heller ikke behøves at være til cykling. Cykelbukserne er desuden blevet designet med en god pasform, der kan yde den rette fleksibilitet til den enkelte bruger.

Specifikationer

  • DuPont Sorona
  • Letvægt
  • Justerbar talje
  • Trakterende silikone
  • Lynlåse til ventilation
  • Ventilation ved lår med mesh
  • To lommer ved låret
  • Vægt: 190 gram

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er et mærke, der ligger dominerende på markedet med deres produkter, hvor værdierne virkeligt skinner igennem. Her giver produkterne et overflod af komfort og funktionalitet, der har grobund i brug af solide materialer og innovative teknologier. Dette sørger for, at man kan have et niveau på højde med amatører og professionelle. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra et mærke, hvor der er fokus på brugerens frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Vi vil kun anbefale, at man vasker disse cykelshorts ved 40 grader i maskinvask, hvor man bruger sportsvaskemiddel til formålet. Det vil sørge for den behandling af stoffets specifikationer, hvor en længere levetid også spiller. Det kan desuden være en ide, at man putter dem i tørretumbleren i 20 minutter, da det kan hjælpe på at generhverve den vandafvisende effekt.


Vejledende størrelsesguide Sweet Protection

(cm)
Størrelse XS S M L
1. Højde 153 - 164 159 - 168 165 - 174 170 - 180
2. Bryst 78 - 85 85 - 90 90 - 95 95 - 99
3. Talje 64 - 69 69 - 75 75 - 80 80 - 84
4. Hofte 90 - 95 95 - 100 100 - 105 105 - 109
5. Indersøm 74 - 77 77 - 79 79 - 81 81 - 84


Ingen anmeldelser af dette produkt.