Det er ikke tilfældigt at Assos efterhånden er blevet synonym med høj kvalitet inden for cykeltøj. Det beviser de med dette par lækre Trail Liner Shorts til kvindelige cyklister. Indershortsene…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Det er ikke tilfældigt at Assos efterhånden er blevet synonym med høj kvalitet inden for cykeltøj. Det beviser de med dette par lækre Trail Liner Shorts til kvindelige cyklister. Indershortsene, der er designet til MTB-brug, giver dig et højt komfortniveau med deres bløde polstring i form af en offroad-pude til bagen samt to udtagelige polyuretan-puder på hofterne. Indershortsene er lavet af et blødt og behageligt materiale, der har god pasform, er luftigt og giver dig god bevægelsesfrihed.

Anvendelse
Assos designere har skabt disse indershorts til at blive båret under et par cykelshort. Buksen er især tiltænkt dig der elsker at køre MTB og anden form for offroad-kørsel der kræver ekstra god polstring. Derfor er shortsene ikke alene forsynet med en blød 10mm tyk offroad-pude i bagen men også to aftagelige 8mm tykke puder på hofterne. Bemærk at disse indershorts er med pude, og at du derfor ikke bør have pude i de shorts eller bukser du bærer over dem.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 78% polyamid, 22% elastan
  • Antibakteriel behandling
  • Offroad-pude med 3 lag åndbar skum
  • Elastisk livstykke
  • Aftagelige 8mm tykke polyuretan puder på hoften.

 Kvalitetsniveau
Der er som altid kælet for detaljerne i udviklingen af disse Assos-cykelshorts. F.eks. er puden i linershortsene syet på med en særlig Goldengate-teknik, der giver dig øget bevægelsesfrihed samtidig med at puden følger dine bevægelser.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse linershorts ved 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et vaskemiddel til sportstøj for at forebygge og bekæmpe eventuel svedlugt.

Vejledende størrelsesguide:

Størrelse Omkreds hofte
Str. XS 86 cm
Str. S. 90 cm
Str. M. 100 cm
Str. L 102 cm
Str. XL 110 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.