2 anmeldelser
Assos H.Laalalaishorts_S7 er et par cykelshorts med pude, som er designet specielt til kvinder og deres anatomi. Disse shorts er uden seler, hvilket er perfekt til dig, der ønsker hurtigt at kunne tage dine shorts af o…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Assos H.Laalalaishorts_S7 er et par cykelshorts med pude, som er designet specielt til kvinder og deres anatomi. Disse shorts er uden seler, hvilket er perfekt til dig, der ønsker hurtigt at kunne tage dine shorts af og på. Buksen er utrolig god til sommerens varme træninger og kan sagtens anvendes indenfor til spinning. Ydermere er H.Laalalaishorts_S7 dame shortsene udstyret med en komfortabel pude, som eliminerer alt hvad der hedder siddesår, en øm bag og irriteret hud.

Anvendelse
Assos H.Laalalaishorts_S7 henvender sig specifikt til kvindekroppen, hvorfor pasformen også er tilpasset heraf. Disse cykelshorts er perfekt til sommerens ture og kan med fordel anvendes til spinning.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 80% polyamid, 20% elastan
  • Uden seler
  • Med pude
  • Designet til kvindekroppen

Kvalitetsniveau
Udover at have en perfekt pasform er disse shorts også meget klassiske i designet, hvilket passer til den stilfulde kvinde, der ønsker en neutral men lækker cykelbuks. Disse shorts henvender sig til kvinden der ønsker total komfort, god pasform, et rent udseende og høj ydeevne.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse shorts på 30 grader i maskinen i et sportsvaskemiddel. Dette gør, at buksen opretholder sin åndbarhed samt forlænger levetiden.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds hofte
Str. XS 86 cm
Str. S. 90 cm
Str. M. 100 cm
Str. L 102 cm
Str. XL 110 cm
27-06-2019
Super behagelige at have på
15-01-2018
Hurtig levering og mit valg af Assos cykelshorts, er et super køb, jeg glæder mig til at tage dem i brug.