Det kan være en essentiel del af din sikkerhed i trafikken, at skulle have reflekterende genstande således, at du kan blive set i tide. Her kan dette refleksark hjælpe på dette, da det er lavet med 8 stykker af smarte og prak…
Læs mere
Før 20,00
DKK 10,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Det kan være en essentiel del af din sikkerhed i trafikken, at skulle have reflekterende genstande således, at du kan blive set i tide. Her kan dette refleksark hjælpe på dette, da det er lavet med 8 stykker af smarte og praktiske "Smileys", der nemt kan klistres på din foretrukne transportmiddel, taske eller beklædningsdel. Her kan den hjælpe med at give et sjovt skud til din dag.

Anvendelse
Dette refleksark fra Atredo hjælper med en praktisk og smart genstand til din sikkerhed i trafikken, hvor du stadig kan have et sjovt udseende. Reflekserne kan benyttes til mange formål, om det så er en taske, transportmiddel eller andet med glat overflade, giver den et oprigtig service til brugeren. Bemærk at du inden montering af disse refleksark bør rense og affedte overfladen de skal sidde på, for at opnå optimal klæbeevne. 

Specifikationer

  • Farve: refleksgul
  • Motiv: Smiley
  • Mål ark : 23,5 x 17 cm
  • Mål Smiley: 7 cm

Kvalitetsniveau
Atredo er husets eget mærke, hvor vi ikke slipper komfort og funktionalitet ud i vores produkter for sjov. Produkterne er kommet igennem en nøje selektion til vores optimerende produktlinje, der bliver tilbudt til kunden med en konkurrencevenlig pris. Produkterne er en del af vores vision om, at ingen skal kunne blive taget med bukserne nede i forhold til cykeludstyr, så man kan få mindsket hverdagens problemer og mangler på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

EAN: 5712934007707

Ingen anmeldelser af dette produkt.