Vi kan her tilbyde en sjov og praktisk pakke med 8 stykker af selvklæbende "Jazz-hands", der gør sig anvendelig til mange formål, hvor man skal være synlig i trafikken og samtidig også kunne have et dekorativt udseende. Derme…
Læs mere
Før 20,00
DKK 18,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Vi kan her tilbyde en sjov og praktisk pakke med 8 stykker af selvklæbende "Jazz-hands", der gør sig anvendelig til mange formål, hvor man skal være synlig i trafikken og samtidig også kunne have et dekorativt udseende. Dermed kan du dekorere dit transportmiddel, taske eller beklædningsdel.

Anvendelse
Dette refleksark er lavet med reflekser, der kan sætte fut i gaden og samtidig være en essentiel del af din sikkerhed i trafikken. De reflekterende klistermærker skal blot klisters på dit transportmiddel, taske eller beklædningsdel. Bemærk at du inden montering af disse refleksark bør rense og affedte overfladen de skal sidde på, for at opnå optimal klæbeevne. 

Specifikationer

  • Farve: Refleksgul
  • Motiv: hånd
  • Mål ark : 23,5 x 17 cm
  • Mål hånd: 7x5,5 cm

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her i huset, hvor vi forsøger at gøre oplevelsen i trafikken og på cyklen bedre. Produkterne er givet til kunde igennem en nøje selektion af produkter til vores produktlinje, hvor komfortable og yderst funktionelle produkter bliver givet til en konkurrencevenlig pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo, hvor kunden er absolut centrum for vores produkter.

EAN: 5712934007714

Ingen anmeldelser af dette produkt.