Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
En letvægts-foldestander til opbevaring og fremvisning af cykler. En fjederbelastet arm stabiliserer for- eller baghjul og er kompatibel til cykler fra 20” til 29”. Cykelstander fra Atredo i en let væg…
Læs mere
DKK 275,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

En letvægts-foldestander til opbevaring og fremvisning af cykler. En fjederbelastet arm stabiliserer for- eller baghjul og er kompatibel til cykler fra 20” til 29”. Cykelstander fra Atredo i en let vægt, der gør det nemt for dig at fremvise og opbevare dine cykler. Foldestanderen er lavet med en fjederbelastet arm med vippefunktion, som stabiliserer for- eller baghjul på en forsvarlig måde. Fødderne er beklædt med gummidæksler, så der hverken kommer ridser på gulvet eller stød i standeren, så der gives en vis stabilitet. Foldestanderen er desuden med en holdbar kliklås, der hjulet fast, når det først er slået op.

Anvendelse
Letvægts cykelstander fra Atredo, der gør det nemmere at skulle opbevare og fremvise din cykel. Foldestanderen henvender sig til hjulet på din cykel, og er kompatibel med cykel fra 20" til 29". Fjederarmen kan desuden justeres således, at den passer til forskellige hjuldiametre.

Specifikationer

  • Passer til 20” til 29” hjul
  • Materiale: Aluminium og plastic
  • Maksimal vægt kapacitet: 20 kg
  • Størrelse (længde x bredde x højde): 35 x 40 x 38,5 cm (udfoldet)
  • Størrelse (længde x bredde x højde): 35 x 40 x 8 cm (foldet)
  • Vægt: 2 kg
  • Holdbar kliklås
  • Fjederarm

Kvalitetsniveau
Vi er her hos Cykelpartner meget stolte af vores mærke, som vi selv har udviklet. Vi stræber efter, at bringe kunden det, han/hun har brug for, så de kan opnå et vist niveau under deres træning og hverdag. Kunden kan derfor være meget tryg ved køb af produkter fra Atredo.

Vedligeholdelse
Cykelstanderen kræver ingen vedligeholdelse, men kan blive tørret over med en våd klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.