1 anmeldelser
Fra Atredo får du her en fiks, justerbar cykelholder der både kan bruges til cyklens baghjulsaksel og til forhjulet. Holderen har en justerbar gaffel til akslen, der kan justeres, så den passer til cykelhjul…
Læs mere
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra Atredo får du her en fiks, justerbar cykelholder der både kan bruges til cyklens baghjulsaksel og til forhjulet. Holderen har en justerbar gaffel til akslen, der kan justeres, så den passer til cykelhjul fra 26" til 29". Den er dermed velegnet til langt de fleste voksencykler.

Anvendelse
Du kan bruge denne cykelholder til langt de fleste voksencykler idet det er muligt at justere højden på gaflen ved hjælp af en vingeskrue på bagsiden af holderen. Når akslen placeres i gaflen, vil hjulet holde den nederste del af holderen på gulvet. Holderen står dermed stabilt, idet cyklen sørger for, at den ikke vælter. 

Specifikationer

  • Maximal højde: 48 cm
  • Bredde:  29 cm
  • Dybde : 20,5 cm
  • Materiale: Stål
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Denne cykelholder er lavet i solidt stål. Gaflen er forsynet med en gummibelægning, så din cykel ikke bliver ridset. Det smarte design sørger for, at cykler, der står i cykelholderen, ikke vælter og holder en god balance.

Vedligeholdelse
Denne holder fra Atredo kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan efter behov tørre den over med en fugtig klud.

 

EAN: 5712934004744

30-06-2019
Standeren var ikke brugbar for mig. Gaflen kan ikke rumme en moderne 19 mm aksel. I tekniske informationer for varen er der ingen brugbare oplysninger om dette mål.