5 anmeldelser
SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskryds. Du risike…
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 139,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

SL120 har indbygget kondensator, hvilket vil sige at den blinker mens du cykler, samt 2 minutter efter du stopper med at cykle. Det vil sige, at lygten bliver ved med at blinke, når du holder for rødt i et lyskryds. Du risikerer derved heller aldrig at løbe tør for batteri midt under cykelturen og er derfor mere sikker at bruge. Lygten indeholder ingen batterier, da den fungerer via magnetisk induktion. Når to magneter bevæger sig forbi hinanden, skabes der en lille strøm, som lygten lyser med. Cykellygten er meget miljøvenlig. Den fungerer som en dynamolygte blot uden modstand og larm.

Anvendelse
SL120 fra Reelight giver mulighed for, at du stadig kan have en optimal og funktionel baglygte, hvis uheldet er ude med dit lygtesæt. Denne cykelbaglygte passer til de fleste cykler uden rulle- eller skivebremser. Cykler med disse bremser bør benytte Extented versionen.

Specifikationer

  • SL120 baglygte
  • Leveres uden beslag og magnet
  • Mål: 2,3 x 4 x 4 cm
  • Godkendt hos Dansk Varefakta Nævn
  • Baglygten har indbygget refleks

Montering
Reelights lygter er baseret på enkelthed, holdbarehed og pålidelighed. De er blandt de førende indenfor lygteteknologi til cykler, men er samtidig enkelte at bruge og montere - du skal kun bruge en skruetrækker og en svensknøgle. Når du modtager lygten er kondensatoren tom og du skal derfor første gang du tager lygten i brug cykle i ca. 10-15 minutter for at lygten virker optimal.

Kvalitetsniveau
Reelight er dansk kvalitet når det er bedst, hvor komfort og funktionalitet er givet med solide materialer og sikre designs. Dermed bliver brugerens behov og mangler på cyklen gjort til skamme, da de bliver løst med det samme med disse kvalitetsprodukter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Reelight.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse er blot, at man tørrer baglygten over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 5707965001343

04-05-2015
Super god magnetlygte, blinker så det kan ses på lang afstand. Dejligt at den er til at købe i "løsvægt".
08-02-2015
Super tilfreds. En kraftigt lysende lygte med et fint back up.
20-11-2014
Hurtig og nem handel. Perfekt :)
08-06-2014
God finish.
03-02-2014
Dejligt at kunne nøjes med at kunne købe kvalitets enkeldele