2 anmeldelser
Her kan der tilbydes en yderst alsidig og funktionel cykelkurv, hvor et flot udseende bliver kombineret med et robust design. Dermed kan man nemt og smart transportere sine ting og sager, så cykelturen og indkøbsturen bliver …
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her kan der tilbydes en yderst alsidig og funktionel cykelkurv, hvor et flot udseende bliver kombineret med et robust design. Dermed kan man nemt og smart transportere sine ting og sager, så cykelturen og indkøbsturen bliver nemmere. Cykelkurven viser sig desuden som et godt virkemiddel for børn, da den passer til børnecykler.

Anvendelse
Vi tilbyder en yderst funktionel cykelkurv, hvor specifikationerne er i orden, så man på nemmeste vis kan opbevare sine ting og sager. Cykelkurven kan benyttes på cykler i størrelsen mellem 22" - 24", hvor det desuden kan kræve en styrfitting i størrelsen 1".

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Lakeret stål
  • Bredde: 30 cm
  • Længde fra cyklen og frem: 23 cm
  • Højde: 21 cm
  • Beslag og skruer til montering ved styret følger med
  • Passer til en styrfitting på 1"
  • Passer til børnecykler med en hjulstørrelse på 22"-24"
  • Længde på stiverbeslag mellem kurv og forhjulsaksel: 17.5 cm

Montering
Kurven monteres foran på cyklen og fastgøres ved styrstammen og på et beslag der understøtter kurven og spændes fast ved forhjulets aksel.

Kvalitetsniveau
Bike Partner har gjort sig bemærket ved, at man giver solide produkter med komfort og funktionalitet til en ordentlig pris. Dette giver derfor en optimerende mulighed for, at man kan få løst hverdagens problemer og mangler således, at det bliver nemmere at være på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Partner.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Derudover kan man desuden efterspænde møtrikkerne, så man får en ordentlig stabilitet ved cykelkurven.

EAN: 5707865120120

22-03-2019
God solid cykelkurv. God kvalitet. Levede op til vores forventning.
11-01-2015
Hurtig levering, men lidt dyre fragtomkostninger......