2 anmeldelser
Flot og funktionel cykelkurv til fastmontering foran på dit barns cykel således, at der nemt og komfortabelt kan opbevares og transporteres ting og sager. Cykelkurven er lavet i et robust materiale og med et virksomt design, …
Læs mere
Vejl.: 139,00
DKK 82,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Flot og funktionel cykelkurv til fastmontering foran på dit barns cykel således, at der nemt og komfortabelt kan opbevares og transporteres ting og sager. Cykelkurven er lavet i et robust materiale og med et virksomt design, der kan hjælpe med at gøre barnets hverdag og cykeltur bedre.

Anvendelse
Vi kan tilbyde denne cykelkurv ud fra den forudsætning, at dit barn kommer til at få en mere komfortabel cykeltur. Cykelkurven kan benyttes på børnecykler med en hjulstørrelse på 16" - 20", hvor man her har brug for en størrelse på styrfitting, der hedder 1" - hvilket ses på de fleste "almindelige" cykler.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Lakeret stål
  • Bredde: 29 cm
  • Længde fra cyklen og frem: 20 cm
  • Højde: 20 cm
  • Beslag og skruer til montering ved styret følger med
  • Passer til en styrfitting på 1"
  • Passer til børnecykler med en hjulstørrelse på 16" - 20"
  • Længde på beslag mellem kurv og forhjulsaksel: 30 cm

Montering
Kurven monteres foran på cyklen og fastgøres ved styrstammen og på et beslag der understøtter kurven og spændes fast ved over forhjulet sammen med skærmen.

Kvalitetsniveau
Bike Partner brillerer ved, at have solide produkter med funktionelle designs til en god pris. Dette giver gode forudsætninger for kunden, hvor alle niveauer og typer kan være. Dette har givet dem en god plads på markedet, hvorfra de kan hjælpe brugeren med at få en lettere dagligdag på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Partner.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kræver ikke andet end, at man tørrer cykelkurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man kan desuden vælge at efterspænde møtrikkerne i beslaget for en ordentlig stabilitet.

EAN: 5707865120113

08-09-2015
super, hurtig levering.Varen var helt intakt ved leveringen
24-08-2014
God og robust. Var nem at montere på 16" cykel.