Denne cykel transportkasse/cykelkurv fra Basil er udviklet i et solidt plast materiale. Crate, som modellen hedder, er 40 cm lang, 29,5 cm bred og 21 cm høj. Dette tilbyder en sublim størrelse, hvor ting og sager kan blive tr…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne cykel transportkasse/cykelkurv fra Basil er udviklet i et solidt plast materiale. Crate, som modellen hedder, er 40 cm lang, 29,5 cm bred og 21 cm høj. Dette tilbyder en sublim størrelse, hvor ting og sager kan blive transporteret og opbevaret på bedste vis.

Anvendelse
Cykelkurven er ideel til blandt andet at transportere tasker og indkøbsposer. Transportkassen kan anvendes, hvor der er plads på cyklen og kan vendes, som du har lyst, enten på langs eller på tværs af bagagebæreren foran på cyklen eksempelvis. Størrelsen på denne transportkasse/kurv gør, at cykelkurven bedst kan monteres på voksencykler.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: Ca. 845 gram
  • Leveres uden monteringsbeslag
  • Stærk og stabil plastmateriale
  • Længde: 40 cm
  • Bredde: 29,5 cm
  • Højde: 21 cm

Montering
Da der ikke følger beslag med til montering af denne transportkasse, kan du også selv bestemme, hvordan og hvor du ønsker at montere og fastgøre transportkassen. Du har også mulighed for at bruge cykelkurven uden at fastgøre den til din cykel.

Kvalitetsniveau
Basil gør det nemt at være cyklist med sine produkter, hvor der er tænkt på brugerens behov igennem komfort og funktionalitet. Her er stilrene designs og robuste materialer en stor del af produktionen, hvilket også har givet dem en solid plads på markedet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Basil.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne kan blot ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8715019210556

Ingen anmeldelser af dette produkt.