Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Atredo leverer her en flot klassisk cykelkurv i pileflet, der passer perfekt til en børnecykel. Kurven har med sine 26 x 20 x 17 cm god plads til legetøj, madpakker eller ekstra tøj til udflugter, så…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 99,00 Før 79,00
DKK 69,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Atredo leverer her en flot klassisk cykelkurv i pileflet, der passer perfekt til en børnecykel. Kurven har med sine 26 x 20 x 17 cm god plads til legetøj, madpakker eller ekstra tøj til udflugter, så dit barn altid kan have sine favoritting med sig på cyklen. Der er også rigelig med plads til de ting der bliver fundet på udflugter, og bare må bringes med hjem.

Anvendelse
Atredos pileflet-cykelkurv er designet til at blive monteret på børnecykler i størrelse 20" eller 22". Du kan hurtigt og nemt montere kurven om styret ved hjælp af de medfølgende stropper. Kurvens fletværk er med til at give dit barns cykel et cool retro-look, og den vil helt sikkert blive sikkert blive populær.

Specifikationer

  • Materiale: Flettet pil
  • Størrelse: B 26 x H 20 x D 17 cm
  • Inklusiv stropper til påmontering på styr

Montering
De to læderstropper kan gøre montering nem således, at den kommer til at sidde robust og stabilt på dit barns cykel.

Kvalitetsniveau
Denne flotte cykelkurv er lavet i solidt flettet pil, hvilket giver et flot klassisk look til dit barns cykel. Som med andre Atredo-produkter får du her en vare hvor kvaliteten er i top og prisen i bund.

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne cykelkurv med en let fugtig klud. Anvend eventuel en mild sæbeopløsning, men benyt ingen børster eller andet udstyr der kan beskadige fletværket.

Ingen anmeldelser af dette produkt.