Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Fra Atredo får du her en flot lille cykelkurv til dit barns cykel. Kurven er 24 cm bred og 16,5 cm dyb og kan dermed f.eks. nemt rumme dit barns favoritdukke eller bamse, når de skal med på en udflugt, liges…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Fra Atredo får du her en flot lille cykelkurv til dit barns cykel. Kurven er 24 cm bred og 16,5 cm dyb og kan dermed f.eks. nemt rumme dit barns favoritdukke eller bamse, når de skal med på en udflugt, ligesom de rer god plads til de ting man måtte finde på vejen, der skal bringes med hjem. Kurven er ideel til at give dit barn mulighed for at have ekstra legetøj, madpakker eller tøj med, når I skal cykle sammen.

Anvendelse
Denne fikse lille fletkurv fra Atredo passer til børnecykler i størrelserne 12", 16" og 18". Kurven er utrolig nem at montere på dit barns cykelstyr vha. de medfølgende kabelstrips, der passer i farven til kurven. Kurven har et smart retro-look der helt sikkert vil blive populært hos dit barn.

Specifikationer

  • Materiale: Kunst-bast
  • Størrelse: 24X16,5X15 cm
  • Inklusiv kabelstrips

Montering
De medfølgende kabelstrips skal bruges til en stabil og robust montering. Dette kan nemt foregå helt uden brug af værktøj.

Kvalitetsniveau
Denne flotte cykelkurv er lavet i solidt flettet bambus, hvilket giver et flot klassisk look til dit barns cykel. Som med andre Atredo-varer får du høj kvalitet til en utrolig fair pris.

Vedligeholdelse
Du kan rengøre denne cykelkurv med en let fugtig klud. Anvend eventuel en mild sæbeopløsning, men benyt ingen børster eller andet udstyr der kan beskadige fletværket.

Ingen anmeldelser af dette produkt.