Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
18 anmeldelser
Stor rummelig og stærk kurv til bagagebærer, med et klik on fjeder system, som gør det let at af- og påmontere kurven. Bagerst på kurven er der en velcro strop, som en ekstra sikkerhed for at ku…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Stor rummelig og stærk kurv til bagagebærer, med et klik on fjeder system, som gør det let at af- og påmontere kurven. Bagerst på kurven er der en velcro strop, som en ekstra sikkerhed for at kurven ikke falder af cyklen. Kurven har desuden en bærehank så den kan anvendes til shopping, mens nederste del af kurven er i trådnet og den øverste halvdel i trådnet.

Anvendelse
Denne smarte cykelkurv til bagen på din cykel er yderst anvendelig med sine specifikationer, hvor et robust og funktionelt design spiller ind. Cykelkurven kan anvendes på de fleste bagagebærere, hvor også brede på en EL-cykel falder ind over.

Specifikationer

  • Materiale: Stål som er lakeret
  • Farve: Sort
  • Vægt: 1360 gram
  • Bredde: 30 cm
  • Længde: 42 cm
  • Dybde: 19 cm
  • Kan monteres på en bagagebærer

Montering
Kurven kan monteres på bagagebærer med en bredde fra 10 cm til og med 16 cm. Denne montering kommer nemt til at foregå med en quick-release.

Kvalitetsniveau
Denne cykelkurv kommer til at være yderst funktionel og et optimal virkemiddel til din cykel med sine specifikationer. En robust konstruktion og en quick-release til hurtig af- og påmontering angiver dette høje niveau.

Vedligeholdelse
Denne cykelkurv kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

19-04-2019
Nem at montere - nem at tage af. Alt i alt en god investering
18-03-2019
God kvalitet, men kan ikke anvendes på min elcykel. Jeg måtte bruge strips for sikker fastgørelse.
18-12-2018
Hurtig levering
13-09-2018
Fin kurv, høje sider gør det meget lettere at købe ind. Smid ( læs sæt ) posen i kurven og kør. Sådan virker det. Min bagabebærer var lidt genstridig, men det lykkedes at få kurven sat på, med de indbyggede fjedre i bunden af kurven. Nu har jeg låst den fast med en hængelås, så den ikke bliver stjålet. Fordi kurven er så fleksibel, med både tætte masker og store masker samt en god hank, vil jeg ikke af med den. Og da slet ikke til en tyv. Quick Release er dejligt, for så kan man tage kurven med sig. Husk nøgle til låsen ! Der er god plads, og de høje sider gør at tasker, små kufferter på hjul, eller indkøbspose ikke vælter. Bare kør. Kan det være lettere?
22-04-2018
Super fin vennerne har også købt
20-04-2018
Meget tilfredsstillende process ved bestilling af varen samt hurtig levering i god indpakning. 5 stjerner for den del. Men det viser sig at det produkt jeg har købt (kurv til bagagebæger med quick release) ikke passer til min bagagebæger, som er for smal og kurven derfor sidder for usikkert. Den passer heller ikke til min datters el-cykel hvor bagagebæreren er for bred. Derfor kunne det have været rart med en tilføjelse i produktbeskrivelsen om hvor bred bagagebæreren skal være før at den passer og sidder sikkert. Men idéen til produktet er rigtig god.
19-03-2018
Fin og solid kurv til hurtigt at tage af og på cyklen.
08-10-2017
God stor og solidt bygget kurv, dog var jeg lidt skuffet over "quick relase" systemet jeg syndes virker billigt, det skal dog nævnes at det umiddelbart lader til at fastholde og låse kurven rigeligt fast selv med fyldt kurv. En ting jeg heller ikke var opmærksom på er behovet for en ret lang bagagebærer, hvor det ved vores Batavus med integreret lygte med tænd/sluk knap i top er lidt en udfordring at komme til knappen, grundet at kurven er så stor og rummelig, så det er vel nærmest et luksus problem med den knap.
13-12-2016
Framragende betjening den passer bare ikke til corwin elcykkel
19-11-2016
det var lige den kurv jeg ledte efter og nem at montere super hurtig levering
18-02-2016
super kurv, god kvalitet, hurtig levering, nem at påsætte
28-10-2015
Flot cykelkurv og nem at montere. Den sidder stabil og har en fin størrelse.
03-06-2015
Endelig fandt jeg en almindelig og god cykelkurv som passer perfekt til min el—cykel og bagagebæren. Nem hjemmeside, bestilling og hurtig levering. Tak.
29-04-2015
nem at monterer - lige til at tage af og på.
16-04-2015
Bemærk at mål er målene på det BREDESTE sted og at kurven bliver en del smallere nederst. Det betød i mit tilfælde at kurven ikke var stor nok til min taske (40 cm bred). Låsesystemet virker bedst på bagagebærer lavet af runde metalrør og ikke så godt hvis rør er ovale.
01-02-2015
God stabil cykelkurv, der er let at montere og afmontere.
25-03-2014
Rigtig nem at sætte på, kræver intet beslag, blot click på. Dog ville det være at foretrække hvis beslagene gik ind under bagagebæreren, så man havde fornemmelsen af at det sidder helt fast. Dog er der ingen problemer med at den virker løs selv ikke når den er fyldt til bristepunktet.
27-06-2013
Den er super smart og nem at bruge, og så endda rigtig pæn på en retro cykel.