Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Klickfix cykelkiste er beregnet til at fastmontere på bagagebæreren bag på cyklen, og den kan kun fjernes igen ved brug af værktøj. Klickfix har fremstillet dette produkt sammen med Werkha…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 569,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne Klickfix cykelkiste er beregnet til at fastmontere på bagagebæreren bag på cyklen, og den kan kun fjernes igen ved brug af værktøj. Klickfix har fremstillet dette produkt sammen med Werkhaus, som er kendt for at have udviklet et meget smart samlesystem. Cykelkurven er skabt i et vandtæt birketræs-materiale, som er dyrket i økologiske skove. Birketræet er betrukket i et elastisk materiale, og derudover er kurven designet i en sort farve med et afdæmpet mønster, som gør at den vil passe til de fleste cykler.

Anvendelse
Cykelkisten kan bruges på alle cykler, hvor der er monteret en bagagebærer bag på. Det kræver dog at bagagebærer rørene har en diameter på mellem 8 og 16mm og bredden på bagegæren skal være mellem 80 og 160mm. Klickfix cykelkisten er firkantet og passer derfor perfekt til bagagebæreren.

Specifikationer

  • 15 liter volumen
  • Maksimum belastning: 10 kg.
  • Længde fremadrettet: 41 cm.
  • Bredde: 28 cm.
  • Højde: 23 cm.
  • Passer til bagagebærer rørtykkelse på 8 - 16mm.
  • Vægt: 1285 gram
  • Farve: Sort mønstret træ

Montering
Cykelkisten påsættes kun med en stjerneskruetrækker og er derfor nem at påføre. Der medfølger udførlig monteringsvejledning. Der skal ikke bruges værktøj til at samle cykelkisten.

Kvalitetsniveau
Denne Klickfix cykelkiste er et topprodukt og er produceret i samarbejde med Werkhous  hvor der er udviklet i alt 2 typer cykelkister, et til foran og et til bag på cyklen.

Vedligeholdelse
Man bør blot tørre denne cykelkiste over med en fugtig klud, når den bliver beskidt og snavset.

Ingen anmeldelser af dette produkt.